Şimdi Ara

lutfen yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Ben Azerbaycandan. Temmuz sonu İstanbula gelicem otelim Takimde olucak. Bana İstanbulda o semtlerde gezilecek gorulecek guzel yer tavsiyeleri vere bilirmisiniz? Bir de fiyatlari mumkunse. Cok tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vusale

Merhaba arkadaslar. Ben Azerbaycandan. Temmuz sonu İstanbula gelicem otelim Takimde olucak. Bana İstanbulda o semtlerde gezilecek gorulecek guzel yer tavsiyeleri vere bilirmisiniz? Bir de fiyatlari mumkunse. Cok tesekkur ederim

hocam merhaba
    eski bir istanbullu olarka bildiklerimi yazıyım ..
    istanbulda ortaköy semtini sahil kısmını gezebılırsın...güzel bogaz manzarası var.. oradakı caybahcelerınde soluklanabılırsın...
    İlaveten galata kulesi ve oradanda eminönün mısır çarşısı ve yakınında olan kapalıçarşıyı gezebilirsin... oradan biraz yürüyerek.. tada tranwaya binerek sultanahmete cıkabılırsın.. orada yerebatan sarnıcını dolasabılırsın... ayasofya.. tabıkı unutmaman gerek.. orada soluklanıp ogle yemegını sultanahmett koftecisinde yiyebilirsin.. büyük avmleri gezebilirsin avm merakın varsa istanbulda istedıklerını karsılayabılecek butun avmler mevcut...
    fiyatlar konusuan gelınce turıstık oldugundan pahalı klasık taksım de yapabılırsın... uygun yerleri geze geze zaten bulucaksın.. lutfen bir yere yemek yıyceksın degılmı fıyatı yazıyorsa gir. zaten arzuna baglı olarak girersin fıyatını bılmedıgım yerde corba bile icmem cunku... bu dedıgım yerler taksıme cok yakın yerler... iyi yolculuklar dilerim

• Cok cok tesekkur ederim.bir sorum da olacak lutfen. Taksimden hangi plaj daha yakin ve nasil gide bilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.