Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM EDİN 2007 ELEGANCE HK.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar 2007 model 25000 km de VSA olmayan darbe ve boyasız honda civic elegance ile pazarlık ettik. Araba balköpüğü renginde ve konyada Arabanın sahibi 33500 diyor. araba orijinal km de ve tertemiz.
    arabada lpg yok. arkadaşlar bu araba bu parayı eder mi. VSA sız olması durumunu nasıl etkiler. arabayı p.tesi alacaz ama sizin görüşleriniz benim için çok önemli ve kararımı etkileyecek. ne olur bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin. bu arabanın eder piyasası nedir. ben elimde ne var ne yokbu arabaya verecem zarar da etmek isremiyorum. yeni kasanın çıkacak olması bunları nasıl etkiler.
    şimdiden teşekkür ederim.

• ben 1 ay önce 2007 cıvıc elegance otomatik aldım vsa var benim aracımda ve 34000 tl aldım 55000 deydi araba ve temizdi. eğer araba dediğin gibiyse gözün arkada kalmasın ancak alıyım arabadan 1-2 yıl yada daha önce kar ediyim dersen o devirler geride kaldı elbetteki 1 yıl sonra yada 2 yıl değeri düşecektir.şimdiden hayırlı olsun sağlam araba .
  • VSA olmayan Elegance var mıydı?
  • şubat ayında 2007 elegance otom. 54.000km arkadaştan 32.250 aldım. (vsa yok) tertemiz ise fiyat iyi bence
  • Arkadaşlar bir hata olmasın..? Sedanlar hakkında çok detaylı bilgim yok ama Elegance'ın Premium'dan farkı Sunroof ve VSA diye biliyorum. VSA olmadan Elegance olması mümkün değil gibi geliyor..
  • mümkündür ; hatta o tarihteki hondaların garanti süresi de 3 yıldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Arkadaşlar bir hata olmasın..? Sedanlar hakkında çok detaylı bilgim yok ama Elegance'ın Premium'dan farkı Sunroof ve VSA diye biliyorum. VSA olmadan Elegance olması mümkün değil gibi geliyor..

Elegance larda Vsa 2007 nin 2. döneminde yada 2008 de standart sunulmaya başlandı.
  • 2007 elegance arabamda vsa yok
  • 2007 de yoksa 2008 de standart sunulmaya başlandı diyebiliriz o zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.