Şimdi Ara

Lütfen , Yardım Edin [ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 16 benim boyum 1.89 ,kilom 75. 12 yaşındayken Basketbola başladım. Liseye geçene kadar her zaman sokakda olsun arkadaşlar arasında olsun SG oynadım, oynamak istedim.Her zaman kendimi geliştirdim fundamental yönünden ama taa ki Liseye geçene kadar.Lisede okul takımına katıldım.Okulda Blok Rekoru bendeydi.
    Ama koç ve arkadaşlarım benden PF oynamamı istediler.Ben bildiğimiz şok oldum.Çünkü basketbolda en nefret ettiğim mevkilerden biridir PF ve Center.Hantal ve yavaş oyunculardan hiç hoşlanmıyorum.Topu tutup, potaya bırakmadan başka birşey yapmiyorlar. Çok hantallar.Sırf boyum yüzünden bu role mahkum olucam sizce ne yapmalıyım bu sene?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boyundan ötürü lise seviyesinde centerlara ve pf lere cok üstünlük sağlayabilirsin.Hantalda değilim hareket etmeyi seviyorum atletiğim diyorsun,ne güzel işte centerlar seni asla tutamazlar.Dediğin gibi genelde centerlar hantal olur lise seviyesinde.Günümüz center fikriyatı değişti onu da söylemek gerek.Artık Oğuz Savaş gibi centerlar çok iş yapmıyor.Jan Vesely tarzı atletik centerlar bana göre daha iyi iş yapıyor.Yani centerları ve pf leri poster etmenin keyfine bak.1.89 boyla lisede sg oynarsan cok abes kaçar :D Ben lise takımımın kaptanıydım geçen sene boy 1.76 2-3 oynuyordum.Bir tek 1.80 üstü centerımız vardı sen düşün .
  • Dert ettiğin şeye bak. Senin için daha iyi bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sorun şurda ben C rolünü sevmiyorum.C de diğimiz mevkide topu sana atarlar.Yani zıplayıp
    topu bırakırsın çembere.Ne bi crossover vardır
    Ne bir fake vardır.Bari SF oynatsalar onada razıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut Baba -- 19 Eylül 2015; 13:54:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom87

Hocam sorun şurda ben C rolünü sevmiyorum.C de diğimiz mevkide topu sana atarlar.Yani zıplayıp
    topu bırakırsın çembere.Ne bi crossover vardır
    Ne bir fake vardır.Bari SF oynatsalar onada razıyım.

Hocam takımının guardıyla konuş.Otur post up a.Diper tüm takım arkadaşları öbür tarafa yolla ki yoğunluk olmasın.Oyna post up. İstediğini yap.İstiyorsan karşı karşıya oyna .İstersen sırtın dönük oynayıp fake at atletikliğini kullan.Çok seçeneğin var be hocam şükret.Ben boyum 10 cm daha uzun olsa da pivot olsam diye bakıyorum :D Şükret.
  • Sen hantal olmak zorunda değilsin ki, ayakların hızlıysa ayak oyunlarıyla şovunu yaparsın. Onun da zevki başkadır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.