MERHABALAR SQUİER ANFİTY STRATOSCER HSS ELEKTRO GİTAR YATTI KAFAMA.AMA ÇİN OLMASI SIKINTI YARATIRMI BİRDE ENDONEZYALAR VAR FARK VARMI ENDONEZYA İLE ÇİN ARASINDA.BİRDE BEN YENİ BAŞLICAM AMA GRUPLA BİRLİKTE BAŞLIYACAĞIM.YANİ BENİ GRUPDA REZİL ETMEDEN GÖTÜRÜRMÜ BİRAZ İLERLEYİNCE SAHNE FELANDA AYARLANACAK.KISACA BU GİTAR BANA UYARMI HER TARZ YAPICAZ AMFİ OLARAKhttp://www.mydukkan.com...etay.asp?id=9556&gid=91 BUNU KULLANICAM SERT TONLARI MEŞUR AMFİDİR. AMFİYİ 2.EL ALICAM BİRDE YAMAHA PASİFİCA 112 MV İLE BUNU KIYASLARSAK HANGİSİ DAHA İYİDİR. ALTERNATİVE BLUES METAL İÇİN
REİSÜLLKÜTTAPR
kullanıcısına yanıt
squier fenderin yan sanayisidir çin malı değildir çinde üretim yapılıyor gitarların çoğu çin üretimidir malzeme çine ait değildir yani korkma bişey olmaz squier i al gitar rezil etmez senide bu düşünceyle gidersen sen kendini rezil edersin önce müzikte bişeylere sahip ol gitar kolaydır
güzel yorum olmuş saolaasın yorumun için
Bence Squier ucuz e.gitar'da Yamaha'ya hiç bulaşma derim. Naçizane...
hocam çok kötü bir gitar değil ama iyi bir amfi almalısın yanına yada paraya kıyıp iyi bir gitar ucuz bir amfi ilerleyince canlı performans vericek düzeye gelince iyide bir amfi alırsın mis