Şimdi Ara

lütfen yardım edin artık gücüm kalmadı ya :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps2 aldım 2. el anlamam öle gözden fln bi oyun verdi çock midnight club 3 onla 1 ay idare edip para biriktirdim 75m ye çip aldım salaklık bende araştırmıon nie direk alıon adama da güveniorm oyun aldım 4 tane gt4 prologue (oyun açıldı yarışa girmedi) tekken 5(açılmadı bile) burnout dominator (cd yi görmüo mu nedir ps1 ve ps2 formatında disk takın dio) nba street v3(loading dio kesilio) götürdüm oyunları dedi ki 16x de yazılıo normalde bunlar ben sana 8x de yazıym hepsini veriym sonuçlar gt4 prologue bozukmş paramı geri aldım tekken 5 çalıştı burnoıut la nba de deişiklik yok şimdi tekken 5 ten başka oyun yok ya :( (bi de mc3) şimdi sorularımdan birincisi çipsiz makine ne kadar kullanılabilir ve eskitilebilir ikincisi bu chip in markasını modelini kötü mü iyi mi olduğunu nasıl anlarım üçüncüsü gözün bozuk mu sağlam mı olduğunu nasıl anlarım dördüncüsü bi cd lerin standart yazım hızı nedir beşincisi cd ler hafiften mor sizce ondan mı altıncısı 1x de gt4 yazdırabiliceğim en iyi dvd nedir ? bu kadar yardımlarınızı bekliyorm
    cevaplar için şimdiden teşekkürler

• dostum ben ps2 ye oyun çekiyorum netten ve cd ler in hepsi memorexmemorex lerde hiçbir sorun çıkartmıyor ..4x hızda yazdırıyorum oyunları

mesela princo marka bir dvd ye yazdım okumadı aynı oyunu gittim memorex e yazdım okudu kesinlikle memorex kullan...ayrıca boşuboşuna gidipte para verme oyunlara istersen sana pm atıyım oyunları indirebileceğin siteyi,birde alcohol programı ile indirdiğin oyunları yazarsın paşalar gbi oynarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yandım ben yardım edin lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.