Şimdi Ara

Lütfen yardım edin ben ağlamadan:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar bilgisayarı acıyorum ekran goruntusu basta gelıyor soora wındows acılırken monıtorun ışığı sarıdan turuncu renge donuyor ve ekran goruntusu gıdıyor...Ekran kartımda problem oldugunu dusunup ev arkadasımın ekran kartını taktım baktım kı calısıyor dedım ekran kartı alıym bıtane..Soora kartı gerı taktım arkadasın bılgısayara kı bı baktım onunkı aynı hatayı vermeye basladı...Sadece Vga ve Guvenlı modda acılıyo makına..Cozunurlugu deıstırdıgım an goruntu yıne gıdıyo...Yardım edin lütfen..

• guvenlı mod ekranında(siyah dos ekranı) vga onyuklemesını etkınlestırı secıp ac...olmaz ise guvenlı modda ekran kartı surucusunu sıl daha sonra bır daha kur olmadı yenı surumunu dene...ayrıca en son hıc olmadı bıosta suspend mod'u s1 e al
  • bak şöyle yap kesin olucaktır inan bana ben teknik serviste çalışıyorum ilk önce bilgisayar açılırken f8 tuşuna bas ve ordaki menülerden vga modunu etkinleştiri seç sorunun %100 çüzülecektir windows monitörünü tanımamış dediğim gibi yaparsan sorunun hallolacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.