Şimdi Ara

Lütfen Yardım Edin Delircem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte K8 Triton Series bi board aldım modelide GA-K8NS mişş kutuda öyle yazıo.Üzerindeki ethernet kartından internete bağlanıyorum bazen hızlı bazen çok yawaş ve genelde yawaş oluyor.başka bi ethernet kartı takıyorum bilgisayarın monitörüne görüntü gelmio.o otomatik dns ayarlayan programları denedim belki dns ayarı ister diye işe yaramadı.tek çarem başka kart takmak galiba ama monitörün açılması lazım :D board ayarlarından onboard ethernet i disable yapıorum kartı takıyorum yine olmuyor ne yapabilirm?????

• adslkota.ttnet.net.tr

den internetin gerçekten yavaş olup olmadığını kontrol et. belki sana öyle geliyordur
  • çok yardımcı oldun ahahahahah :D:D:D:D olur mu öyle şey her siteden 5 kb den hızlı dosya çekemiorum.kameralı chat bile zor yapıom 256 sınırsız internet war gerçe 4 pc bağlı nete ama öbürleri hızlı ben yawaş :D
  • "başka bi ethernet kartı takıyorum bilgisayarın monitörüne görüntü gelmio" ??? yani monitör çalışmıyor? ilginç. psu yetmiyor diycem ama.. bilemedim.
  • mesela kaç indirme hızı neyse spy taraması yap birinin bulamadını başkası bulur yüksek olasılıkla spy.......
  • anakartını update ettınmı, eternetı baska slota denedınmı
  • ekran kartıyla ethernet çakışıyor veya ethernetle yeni taktığım ethernet çakışıyor ondan monitöre görüntü gelmiyor diye düşünüyorum her slotta denedim olmuyor. ve bilgisayara format atıp yükledim yani spy olma ihtimali işlemler bölümündede farklı bi dosya gözükmüyor.son şansım kaldı sanırım oda board update onu deniycem şimdi inşallah işe yarar teşekkür ederim update dosyasını bulmamda yardımcı olursanız süper olur interneti araştıracak kadar hızlı değil bağlantım şuan download deniyorum 500byte ile download ediyor.buraya bile 10 dk da girdim link bekliyorum teşekkür ederim herşey için
  • arkadaşım şu anda cpu kullanımı ne........bi bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.