Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM EDİN DERS ÇALIŞAMIYORUMMMMMM :(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çalıştığım bir ders kitabında,her sayfada kul hakkından bahsediliyor. Ben de bunu her gördüğümde aklıma ''Kutsal kitaplarda çokça adı geçen ‘şeytan’, gerçek dünyada size ahlak dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir.'' sözü geliyor.Sonra dikkatim dağılıyor.

edit:çalıştığım ders kitabı matematik

Ne yapmalıyım ? Yardım ederseniz sevinirim.

düzeltme:eki yanlış yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derthpeder -- 2 Nisan 2019; 18:19:42 >

• Penisinin boyu normalse, yani sorunun biyolojik değilse her türlü takıntı geçer merak etme.
    Detaylı bilgi için :https://forum.donanimhaber.com/takintidan-dolayi-odaklanamamak--137429654

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer kitabı ve videoları parasını ödeyip kul hakkı yemeden satın aldıysan endişelenmene gerek yok hocam, fakat yine de endişe etmemek istiyorsan bir kiliseye gidip 5 kez ''K'arekökten A'rak F'asiküller'' dersen kul hakkı yazısı otomatik olarak siliniyor.
  • yalan bilgi. bu işler boyla oluyosa samsung'u kim kurdu olm ? geçiniz. geçiniz. geçiniz.
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Hocam videoda ne zaman kitap satın alımı konusu açıldığında 'gözlerimin içine bak' falan diyor hoca. Çok endişeleniyor orijinal kitap olmayınca. Herhalde kitabın kokusundan eksik kalmamızı istemiyor. Düşünceli öğretmenleri çok seviyorum. Keşke herkes onun gibi olsa. İnşallah milli eğitim bakanı olarak görürüz kendisini.

Burdan tüm kitabın fotokopisini çektiren Çorum Fen Lisesini kınıyorum. Başarılarının devamını diliyorum
  • Bilmiyorum hocam. Hayatımda hiç bu kadar kul hakkı kelimesini görmemiştim. Orda bir şey yazması mı gerekiyor ben de bunu merak ettim. Açıkçası gerçekten kul hakkıysa bizim tytciler cehennemde buluşacak. Hitler'i falan görürseniz selam söyleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: derthpeder

Hocam videoda ne zaman kitap satın alımı konusu açıldığında 'gözlerimin içine bak' falan diyor hoca. Çok endişeleniyor orijinal kitap olmayınca. Herhalde kitabın kokusundan eksik kalmamızı istemiyor. Düşünceli öğretmenleri çok seviyorum. Keşke herkes onun gibi olsa. İnşallah milli eğitim bakanı olarak görürüz kendisini.

Burdan tüm kitabın fotokopisini çektiren Çorum Fen Lisesini kınıyorum. Başarılarının devamını diliyorum
    Hocam kitabı kesinlikle orijinal alman gerek, ben tefeciden borç aldım fakat pişman değilim, Behzat hocam şu an gelip yine para istese yine veririm, üniversiteyi bitirince de maaşımın yarısını Behzat hocama vermeyi planlıyorum. O kitabın kokusu tarif edilemez; kitap geldiğinden beri bir sayfa bile çözmedim, her gün alıp saatlerce kokluyorum, keşke Behzat hocamı da koklayabilsem, o sakallarını fosforlu kalemlerimle boyayabilsem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boşluktayım... Yardım edin...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yalan bilgi. bu işler boyla oluyosa samsung'u kim kurdu olm ? geçiniz. geçiniz. geçiniz.
    Kardeş, o adam coğrafyasına uygun boya sahiptir, ortada özgüvenini eksiltecek bir şey yoktur yani. Çünkü çevresindekiler de öyle. Neyse, işte ben büyüyünce evlenecek olursam çocuk yapmamaya gayret göstereceğim,özellikle erkek çocuk. Çünkü aynı acıları o çocuk da çekmesin, yazıktır günahtır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yazın 3 ay çiğköftecide çalıştım anca birinci kitabı alabildim hocam. Çiğköfteci mi az maaş verdi kitap mı pahalıydı anlayamadım
  • derthpeder kullanıcısına yanıt
    Çorum fen fotokopi mi çektirmiş harbiden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türev dersinde bizim millet Allah din kul Hakkı Muhammed deyince mangalda kül bırakmıyorlar demişti. Haksız da değil sanki
  • Hatırlamıyorum ama bir okul limit fasikülünü tamamen fotokopi çektirmişti. Hikayesinde gördüm hocanın çok kızgındı. Emeğe saygısızlık resmen. Çarpılıcaksınız falan diyodu heralde. Zaten o okulda 2-3 kişinin sağ kolu kırıldı sınava giremeyecekler. İlahi adalet işliyor.....

• Hepsinde yazıyor hocam her şeyde. Hatta sattığı tişörtte bile yazıyo olabilir emin değilim.
  • quote:

Yazın 3 ay çiğköftecide çalıştım anca birinci kitabı alabildim hocam. Çiğköfteci mi az maaş verdi kitap mı pahalıydı anlayamadım
    Sen kimsin de Behzat hocamızın kitabına pahalı diyorsun? ne demek bu şimdi? Behzat hocam seni kazıklamaya çalışacak öyle mi? sakın bir daha böyle bir şey duymayayım. Çiğköfteci az maaş vermiş git ona çat ve sakın bir daha Behzat hocama laf atma.
    Allah nankörlerin şerrinden korusun bizi hocam katılıyorum sana hak verdim şimdi.

(Not: Bu dediğim gerçektir. Yani bu yorum ciddi ciddi yazılmıştır. Hangi video tk olduğunu unuttum. Anlatımı beğenmeyen birisine cevap olarak yazıldı nankörlerin şerrinden korusun diye. Hoca da kalp attı.Yorum yok )
  • Burdaki öğrencilerden önce Orta Doğu'daki duaları kabul etseydi keşke hocam. Konu kaymasın şimdi :
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82E42766B

Bu mesaj silindi.
    EĞİTİM TANRISI ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.