Şimdi Ara

Lütfen Yardım Edin Kanser Olucam!! Portalsepeti, Eduapp, Any Protect ve Games Desktop Virüsü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acil yardımınıza ihtiyacım var. Yaklaşık 1 aydır bu şerefsizler beni kanser etti! Virüsü yapanı bulsam adamı işkence ede ede ağzını yüzünü parçalaya parçalaya gebertmek istiyorum.

Yaklaşık 1-2 aydır bilgisayarıma bir virüs bulaştı. Durduk yere Portalsepeti diye bir programın kurulumu açılıyor. Kurulumu iptal edip programı kapatıyorum ama yinede 4 ayrı program yüklüyor. Programlar: Portalsepeti, Eduapp, Any Protect ve Games Desktop. Herifler öyle bi ayarlamış ki denetim masasına girip programı kaldıra basınca yarım saatte anca kaldırılıyor. Neyse zar zor da olsa programları kaldırıyorum, daha kesin olsun diye Program Dosyaları (x86) dan dosyalarını siliyorum ama nafile. 1 gün sonra tekrar yükleniyor. Sadece yüklü olarak dursalar bir zararları olmasa birşey demicem. Bilgisayarı kullandırtmıyor resmen. Oyun oynuyorum birden internet sayfası açılıyor reklam çıkıyor, internette geziyorum sayfa reklam dolu. (Adguard yüklü, reklamlardaki resimler vs. gözükmüyor ama reklam bölgesi duruyor.) İnternette yavaşladı pc de...

Lütfen yardım edin...

• Chonch kullanıcısına yanıt
    combofix + adw cleaner yükleyin (win 8 - 8.1) kullanıyorsanız combofix yüklemeyin, sonra portalsepeti, homepage gibi dosyaları, app data dan roaming i, temp dosyalarını vs ne varsa silin. daha sonra kayıt defterinden portalsepeti ni vs açılan sayfaları tek tek aratıp silin. kayıt defterini sildikten sonra windows system 32 nin içinde G harfi ile başlayan bir dosya vardı adını unuttum, Groupolicy değil ama- o dosyayı da silin. zaten orada G ile başlayan tek dosya Groupolicy ve Groupolicy User olmalı. gerisini silin yani. Tüm bunları yapınca da adw cleaner ve combofix le güvenli modda temizlik yapın. en son kullandığınız tarayıcıya **** kurun. Bu kadar.
  • adwcleaner yükledim sildi hepsini bakalım tekrar yüklenicekmi
  • O vırus bendede vardı her antıvırusu kurdum sıldım resette tekrar geldı kayıt dosyasından sıldım(bu ıse yaradı) tabı bır surelıne bu arada bende belırlı zaman dılımlerınde prog. Yukluyordu onuda yanlıs hatırlamıyorsam gorev zamanlayıcısından engellemıstım.Ama en son care format attım kurtuldum.Iyı yaksamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o virüs bende de vardı kendi sitesinde nasıl silineceği yazılmış. h-key local machine den birşeyler aratıp silmen lazım
  • İsteyen arkadaşlara teamviwer ile bağlanıp yardım edebilirim. Benim için zor diyenlere.

Bazı arkadaşlar şüphelenebiliyor. Bilgisayarıma bağlanıp bir şey edersin diye heralde. Ama Teamviwer ile hoşunuza gitmeyen bir şey olduğunuzda anında müdahele edebiliyorsunuz. :)

Kontrol yine sizde yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.