Şimdi Ara

Lütfen yardım edin ne olur.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba. Eşimin bir arkadaşı için web site hazırlıyoruz. Ancak maddi olarak hem o kişi hem de biz çok uygun olmadığımız için, kendi cabalarimizla birseyler yapmak istedik. Amacımız kendisine destek olmak. Site tasarımı publisher hatta Xara web designer gibi bir program bulduk. Hazır salonlarda vs yararlanabiliyoruz. FTP hesabı falan da var sitenin. CPANEL diye bir sistem var. Biz publisherda şablon hazırlayıp onu siteye yukledigimizde ikonlar fotoğraflar simgeler çıkmıyor. Html bilgimiz vs yok . Bu konuda ne olursunuz yardım edin. İçeriğini daha toplamadik önce şablonu oturtalim diye. Ama dedigim gibi olmuyor birseyler ters gidiyor. Lütfen yardım edin. İnanın maddiyat sorunu olmasa ücretli olarak yaptiricaz ama maalesef. Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wordpress kullanin yada bunun gibi sistemler var onlari kullanabilirsiniz ve html bilginiz olmasi gerekmez sadece icerikle ilgili tema bulmaniz gerek

• İnanin çok ugrastik hep bi yerde problem çıkıyor. Wordpress Cpanelde uygulama kur olarak çıkıyo . Ama nasıl kullanılır bilmiyorum

• Hocam ftp bilgilerini gönderin ve içerik detaylarını yazın bi tane wordpress teması yükleyeyim sunucunuza. Admin panel şifrenizi veririm kurcalaya kurcalaya geliştirirsniz kendinizi. Zaten çok karışık bir sistem değil wordpress ve admin panelinin türkçe olması sizin için avantaj.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.