Şimdi Ara

lutfen yardim edin ne olurrr bunalimdayim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir mf ciyim ama kendimden nefret eder oldum sinavdan beri baktim mattan 45 netler havada ucusuyor alt ust oldum cunku mattan 33-35 net bekliyorum zaten mezunum aileme de yuk oluyorum ama istemedigim bir yere de gitmek istemiyorum ygs 48 bin lys mat 33-35 net geo 16 net fizik 16 net kimya 22 biyo 22 obp 92 kac bin gelir ilk 50 bine girermiyim lutfen yardim edin istedigim bolum sadece 50 bine kadar aliyo diger bolumleri dw ben istiyorum ailem istemiyo ne yapmaliyim siralamam cok duser mi????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenlerin gayet iyi bence 50 bini boşver çekersin bile

• Hayırya H kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler icimi biraz rahatlattiniz

• Pbg sıralama kac diyo?
    Şahsi dusuncem ise ileri bile cekeceksin.

• hesapladigima gore obp ile beraber mf4 427 mf3 436 Siralamayi 30 binlerde gosteriyo ama ben hic umutlu degilum su an istedigim 50 binden de asagi dusmemek ama uzerimde cok buyuk baski var ve bu da korkmama neden oluyo

• kchr K kullanıcısına yanıt
    Valla hocam zaten olmazsa olmaz kalan gunleri zehir etmenin manasi yok. Bende baştan takiyordum ama sonra hepsinin boş olduğunu anladim. Şu an tek yaptığım sey emin olmadığım sorular icin dua ediyorum doğru çıkması icin ;) ilk 50k ise %85 olacak meraklanma ve gereksiz yipratma kendini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.