Şimdi Ara

Lütfen yardım edin sahte s3 sattılar ne yapmalıyım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
5.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rainbow05

Herseyi en ucuz sekilde almaya calisiyoruz sonra tabi dolandiricilar durmaz.sifiri 1300-1400 tl ve baya dusecek yakinda fiyati replika telefonda 1100 tl vermek

Gülme komşuna gelir başına
  • quote:

Orijinalden alıntı: drzeke

Hocam bu ve benzeri durumlar herkesin başına gelebilir. Kuzenim telefoncu telefonun kapağını açıp içine bakmadıkça ayırt edilemeyecek düzeyde yapılmış replikalar var diye söylemişti. İnternetten ucuzdu şöyleydi böyleydi diye bilinmedik yerlerden telefon-elektronik almamak lazımmış onu bi kez daha kanıtlamış oldunuz. Tüketici haklarından ve açtığınız davalardan umarım sizin lehinize kararlar çıkar ve insanları bilmediklerinden dolayı dolandırmaya çalışan hak hukuk bilmez insanlar gerekli cezaları alırlar.

Bu da bana ders olsun, ne diyebilirim başka?
    Hak ettikleri cezayı almaları için elimden geleni yapacağım, inşallah hak yerini bulur.
  • Geçmiş olsun uğraş biraz korkut firmayı belki alabilirsin paranı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

Geçmiş olsun uğraş biraz korkut firmayı belki alabilirsin paranı

Birkaç kez aradım, açık açık konuştum; ama umurlarında bile olmadı.
    Kesin kararlıyım, bu iş için sonuna kadar gideceğim.
    Bu aralar uğraşacak zamanım yok. İlk fırsatta tüm işlemleri aynı anda başlatacağım, insanları çarpmanın sonucunun adaletle çözüleceğini göstereceğim.
  • Fakat bu konuda işi bilen birileri mutlaka varken, bize yol göstermemelerine sinir oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgivenetena

Fakat bu konuda işi bilen birileri mutlaka varken, bize yol göstermemelerine sinir oluyorum.

kardeş ne yaptın mahkemeye başvurdun mu? süreç nasıl gidiyor?inşallah paranı kurtarırsın....
  • elektronik aletleri hepsiburada.com hizlial.com tarzı yerlerden veya gidip teknosa vatan bimeks ve aklıma gelmeyen zincir mağazalar gibi yerlerden alıcaksın ve gerçek parası neyse onu vericeksin dostum
    kaç para vermiştin sahteye?
  • 20 Mayıs, boş günüm resmi işlemler başlıyor.
    Neye uğradıklarını şaşıracaklar
  • Öyle yapacağım zaten. TV TEKNOSA'dan aldım, alacağım baş ürünleri de yine bu gibi sitelerden ya da teknomarketlerinden alacağım.
  • Bu arada yeni hedefim samsung galaxy s4
    Tabi bu sefer hem tr garantili hem de kaskolu alacağım.
    tabi para olunca...
  • Telefon o kadarmi gercege benziyorduki sahtemi diye sormak icin samsung servisine gittin

• onların bir açığını yakaladım, artık korksunlar benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Telefon o kadarmi gercege benziyorduki sahtemi diye sormak icin samsung servisine gittin

Tıpatıp aynısıydı. her şeyiyle...
  • Urunun faturaaini almaman buyuk hataki söyle bir durum var Hakem Heyeti isi 5 Aya kadar uzuya biliyor ve hakli olduğun onaylansa bile karsi taraf itiraz edip mahkemeye gidebiliyor yani bu ülkede hersey bizim zittimiz tuketiciyi degil saticiyi destek veriyor resmen yasalarimiz alırken bir cihazi neleri kabul ettigimizi okusaniz telefon kullanmazsiniz.

• Walla yapacağın birsey yok . Çok zenginsen zaten önemli değil bi daha alırsın. Ha değil isen neden araştırmadin? Madem o kadar para veriyoruz bari araştırın iyice.

• Ara adamları sikayet edecegini ve telefon gorusmesini kaydettigini eger geri almazsa sikayet edip yanıltıcı urun satmaktan dava acip tazminat isteyecegini avukat masraflarini onlarin odeyecigini soyle geri vermiyorsa git sikayet.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.