Arkadaşlar benim s2 , 3 gün önce kendi kendine durduk yere kapandı açılmıyor. Download mode açma kapama hiçbir tepki vermiyor. Cihaz rootlu. Sabah konuşma yaptım. Arabaya bindiğimde cihaz kapanmıştı. Açılmıyor. %80 şarjı doluydu. Anlamadım gitti. İçinde notlar ve birkaç resim var onlar önemli. Rootlu cihaz böyle tepki verir mi aniden kendi kendine? Önceden hiç olmamıştı.. Lütfen yardım edin. Hiçbir tepki alamıyorum cihazdan
babıesrar82B
kullanıcısına yanıt
Bataryanız bir şişme falan var mı? Böyle bir anda kapanması anormal, bir işlem falan yaptıysanız dicem ama normal telefon görüşmesinde telefonun kapanması anormal.
AlamutHaremeyn
kullanıcısına yanıt
Yok hocam hiçbir şişme yok bataryada. Konuşurken olmadı abi. Eşimle konuştum evde. Cihazı cebime koydum arabaya bindim. Müzik için cihazı elime aldığımda açılmıyordu. 3 gündür bu halde..
babıesrar82B
kullanıcısına yanıt
Brick olmuş olabilir dicem ama hani bu anlattığınıza göre olması imkansız. Başka bir bilgim yok yani ne desem yalan olur.
AlamutHaremeyn
kullanıcısına yanıt
Sanmıyorum hocam. O olay yeni rom atarken oluyor diye biliyorum. Anlamadım gitti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme