Şimdi Ara

lütfen yardım edin sorunlarım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben yaklaşık bir buçuk ay önce görünüşünü çok beğendiğim asus k555-ub model bilgisayar satın aldım.Bilgisayar bana Free-Dos olarak geldi.Direk Ubuntu Linux kurdum.Her şey çok güzel fakat iki temel sorunum vardı.Touchpad ve kulaklık çalışmıyordu.Şöyle ki kendi kablosuz mouse'um ile rahat kullanıyorum fakat touchpadle kullanamıyorum.Aradım taradım (fn+f9 en basit işlemdi) bi çözüm bulamadım.Kulaklık sorunu da aynı alsamixer ile uğraştım sonuç alamadım.Servise yolladım.Bana driverlar Windows 10 için dediler ve göndermemi istediler.Gönderdim windows 10 kurup gönderdiler kulaklık sorunu gitti fakat touchpad hala çalışmıyor.Bir tek mouse takarak kullanabiliyorum.Bu sefer asus servisine gönderdim ve iade istedim.Kabul ettiler.Sonunda parayı yatırdılar ve tekrardan aynı model bilgisayarı bugün satın aldım.Bu sefer hevesle Kali Linux kurdum.Ama yine aynı sorun.Touch pad ve kulaklık çalışmıyor.Kulaklığı takıyorum yine sesi dışarı veriyor.Driver'dan kaynaklanan bir sorun mu sizce ?
    Ve nasıl çözerim bu sorunu lütfen yardım edin....

komut satırı çıktısı:
    root@kali:~# uname -a
    Linux kali 4.3.0-kali1-amd64 #1 SMP Debian 4.3.3-5kali4 (2016-01-13) x86_64 GNU/Linux

• Cozum aslinda videodaki kadar basit olabilir, bi bakin:

https://www.youtube.com/watch?v=FB2CLL_s1O0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshua00 -- 20 Nisan 2016; 10:16:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.