Şimdi Ara

Lutfen Yardım Edin Yaa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşağıda vericegim başlıkların kullanım alanlarını bilen warsa yardım etsin lutfen yaa...

açı
    dik açı
    dar açı
    geniş açı
    tam , doğru açı
    eş açılar

bide dereceyi çember yayı yardımıyla tanımlamanın gunluk yasamda nerelerde kullanıldıını bulabilirmisiniz yaaa... Geometri hocası verdi bu aptal odewi bulamıorm bi turlu yaa yardım edin lutfen lutfen

• quote:

Orjinalden alıntı: mercan90

aşağıda vericegim başlıkların kullanım alanlarını bilen warsa yardım etsin lutfen yaa...

açı
    dik açı
    dar açı
    geniş açı
    tam , doğru açı
    eş açılar

bide dereceyi çember yayı yardımıyla tanımlamanın gunluk yasamda nerelerde kullanıldıını bulabilirmisiniz yaaa... Geometri hocası verdi bu aptal odewi bulamıorm bi turlu yaa yardım edin lutfen lutfen

açı : Birbirini kesen iki yüzey veya aynı noktadan çıkan iki yarı doğru arasındaki açıklık.
    dik açı : Birbirini kesen iki doğrunun oluşturduğu açılar eşit olduklarında, bu açıların her biri. Diğer bir ifadeyle 90 derecelik açı.
    dar açı : Ölçüsü 90 dereceden küçük olan açı.
    geniş açı : Bir dik açıdan daha büyük olan açı. Diğer bir ifadeyle 90 derece ile 180 derece arasında olan açı.
    doğru açı : Ölçüsü 180 derece olan açıdır.

diğer ödevlerini de sen yap. biraz uğraş bakalım...
    şaka bir yana onlar hakkında bi fikrim yok...

• ya benim tam olarak sorduum bu dil ki bu tanımları bende biliorm ,, acıların gunluk hayattaki kullanım alanları mesela bazı acılar mimarlıkta statik hesaplarda fln kullanılıo.. buun gibi bazıları kopru yapımında fln iste ole sordum bunları bilsem yapıcam arastırdım bulamadım napıım...
  • kusura kalma öyle bi yazmışın ki yanına tanımları yapılcakmış gibi. dikkat etmemişim....
    yapabileceğim tek şey Allah kolaylık versin demek olacak...

hem bi dakika ya bizim zamanımızda foruma danışmak gibi bir imkan yoktu. siz de oturun yapın bakim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    Yandım ben yardım edin lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.