Şimdi Ara

Lütfen Yardım Ediniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, bu sabah bilgisayarımı açma tuşuna bastığımda bir uyarı ile karşılaştım. sistem32 klasörü içerisindeki sys32 dosyasını onarmak için lütden windows cd sini takın ve ''f'' tuşuna basın yazıyordu. aynen dediği gibi yaptım ve xp cd sini cd-rom'a yerleştirdim ve f tuşuna bastım. Ancak hiçbir onarma yapmadı windows dahi açılmadı, bilgisayarı açarken monitörde anakartın markasının gözüktüğü yerde dondu kaldı.
    tekrardan denemek için reset tuşuna bastım ve 5 saniyelik ''bip'' sesi geliyor kasadan. bu ses kasayı kapayana kadar 2'şer saniyelik aralıklarla durmadan çalıyor. monitör simsiyah ekranda hiçbirşey gözükmüyor.

evet arkadaşlar hard diskimde çok önemli bilgiler var. acilen yardım ederseniz çok sevinirim. İnşaallah bilgilerimi kurtarabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entuna -- 2 Haziran 2006; 14:29:10 >

• ram yok diyor bilgisayar

ramları sökün ve tekrar takın

ayrıca silgi ile konnektörleri silin

çok tozlu ise bir kompresorden yararlanın
  • win sistemin göçmüş eğer bilgin var ise diğer bulabildiğin bir pc te tak ordan yedeklerini alabilirsin.

weya açılırken f8 yap gelen menüde ismini hatırlıyamadım sanırım en son çalışma seçeneğini belirtin..
  • işlemcinin fanını kontrol et
    fan bozulmuş olabilir
  • evet windosun göçmüş ve yeniden kurmak zortundasın
  • Arkadaşlar ram leri sıkıştırdım ve o ses kesildi, bilgisayar açıldı. Şimdilik sorun yok gibi görünüyor. Hepinize çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entuna -- 13 Haziran 2006; 19:57:33 >
  • 2 sn. aralıklarla bipleme ram hatasından kaynaklanır. Ama o ilk hatayı nie vermiş anlıyamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.