Şimdi Ara

Lütfen yardım ev için çok amaçlı yazıcıı!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde epson dx4850 yazıcı var.Aldın 3ayda bi kaç kere kullandım kartuş bitti.Doldurttum hemen siyah kartuş bitti.Yeter artık bana kartuşu iyi giden orjinali ve doldurtması ucuz bi kartuş önerirmisiniz?İşte şu modeller arasına kaldım ; (ayda yılda bi kere foto basarım)

-CANON MP510

• DEVAMI.........

-CANON MP510
    -CANON MP180
    -HP C4180
    -HP 3180

ARASINDA KALDIM Bİ MODEL ÖNERİN LÜTFEN........
  • BEnde cx6400 modeli vardı;kartuşları epey dayanmıştı,seninki demo dolum olsa gerek.Her nekadar sana cıss(dmbs) sistemini önerecek olsam da sen artık epsonlar hakkında olumsuz bir görüşe sahip olduğundan ben canon derim.
  • Sorunu yeni bir yazıcı alarak çözmeye çalışmanız yapılacak en iyi şey olmayacaktır. Mürekkep püskürtmeli yazıcı kullanacaksanız Devamlı Mürekkep Besleme Sistemini de düşünmelisiniz. Anladığım kadarıyla özellikle siyah çıktı alıyorsunuz. O zaman neden laser almıyorsunuz?

Eğer yazıcınızı değiştirmek istiyorsanız Canon MP serisinden MP500/MP530/MP600/MP830 yazıcılarına Devamlı Mürekkep Besleme Sistemi taktırılabilmektedir. O yüzden MP serisi alacaksanız bunlardan birini tercih etmelisiniz.

Eğer renkli çıktı alacaksanız bol bol renkli çıktı alacaksanız mevcut yazıcınıza CISS taktırmanız, renkli çıktı almıyorsanız Samsung Laser yazıcısı 140 YTL civarında.
  • Yok öyle değil ben renkli de kullanıyorum ama scanner da olmalı.Ayrıca demo olabilir kartuş ama elimdeki epson dx4850 nin kartuşlarını en garanti yerden doltdurttum 2hafta olmadan bitti.O da kardeşimin bi kaç ödevini print yaptım.Ayrıca kartuş besleme olayını da anlamadım aydınlatırsanız sevinirim.Saydığım modellerden bana canon m510 ile hp 3180 uygun geldi.Ne dersiniiz?
  • Bide önerdğiniz canon makinalar hep foto basmaya yönelik.Benim fotoyla ayda yılda bir işim olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatsalı_tamer

Yok öyle değil ben renkli de kullanıyorum ama scanner da olmalı.Ayrıca demo olabilir kartuş ama elimdeki epson dx4850 nin kartuşlarını en garanti yerden doltdurttum 2hafta olmadan bitti.O da kardeşimin bi kaç ödevini print yaptım.Ayrıca kartuş besleme olayını da anlamadım aydınlatırsanız sevinirim.Saydığım modellerden bana canon m510 ile hp 3180 uygun geldi.Ne dersiniiz?

Yaaw Epson kartuşları doldurulmuyor diye biliyorum ben;en hesaplısı(cıss tan sonra tabii) muadil kartuş olacaktır; ona dawww.kartus.com.tr ye bakmanı öneririm,orjinali kadar iyi performans veriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MP180
  • Yok bigen dolduruluyo.Kadıköyde yazıcıoğlu işhanında Online diye biyer var orası her markayı dolduruyo.Ama benim kartuş çok gitmedi.İşte onun için herkesten öneri alıyorum abi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatsalı_tamer

Yok bigen dolduruluyo.Kadıköyde yazıcıoğlu işhanında Online diye biyer var orası her markayı dolduruyo.Ama benim kartuş çok gitmedi.İşte onun için herkesten öneri alıyorum abi...

Kardeş;demek ki etkili değilmiş doldurmak,ben yakında cıss a geçeceğim sana da tavsiye ederim bu da son tavsiyem olsun,artık kendin makul bir karar verirsin
  • Ya ama ben bu cıss hakkında hiçbişey bilmiyorum.Anlatırsan sevinirim...
  • kendim 1 yıldır kullanıyorum. hem de neredeyse çok çıktı alıyorum sınavlar, quizler filan. 3 kez doldurttum yıl içinde. kesinlikle hp c3180 tavisye ederim. all-in-one.
  • Tamam abi 3180 falan sonra düşünülecek şeyler bana biri şu ciss in ne olduğunu anlatsın???Herkes ondan bahsediyo yaw.
  • KArdeş link verdim ya;daha önce çok bahsedildi,eski mesajlara bakarsan...
    http://forum.donanimhaber.com/m_16122832/tm.htm bir link daha vereyim:
    http://www.zetabilgisayar.com/tr/default.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 3 Eylül 2007; 17:37:31 >
  • Arkadaşım sağolasın.İnceledim ben onu.Ama bu sistem her yazıcıya uyuyomu ve makineye bir zarar veriyor mu eğer vermiyorsa bendeki EPSON DX4850 yi satmam yeni alet alacağıma bunu alırım olmaz mı???
  • Hp F380 al bence cok hosuan gidecek cok memnun kalacaksın

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1832
  • Bu erken biten kartuş canımdan bezdirdi.O yüzden bunu satıp hp c4180 alcam.Bu kartuş besleme sistemi olmazsa....
  • Şu kartuş besleme olayını ayrıntılı anlatırsan sevinirim arkadaşım....
  • Kartuş dolumu yapıcaksan bence canon mp460 modelini kaçırma c4180 modelini oranla daha performanslı bir makina kartuşlarınıda kendin doldurabiliyorsun çok basit forumdaki topiclerede bakarsan ihityacın olan bilgilere ulaşabilirsin.

c4180 modelin Kartuşlardan siyah bitti diyelim renkliden baskı almaya devam edemezsin hatta tarayıcının kartuşla bir alakası olmamasına rağmen bunu yapamazsın + olarak kalın bir kitabın taramasını yada bu ekstra bi olay ama blutoothtan baskı alamazsın...

Bunların hepsini Canon mp 460 modelinde yapabilirsin kartuş baskı adetlerindede şöyle bilgi vereyim....

C4180:Siyah 7 ml Renkli:5 ml
    Mp460:Siyah 16 Renkli:12ml

ml:İçerisindeki mürekkep miktarı anlamına gelir.

Resim baskısı gerçi fazla almıyacağını söyledin resim baskısındada çok kaliteli bir model 4800x1200dpi çözünürlükle 2 pl damlacık boyutu üzerinden baskı alıyor....

Benim tavsiyem Canom mp460...........C4180 alma kaçırma MP460ı

DOLUM HAKKINDA BİLGİLER

http://forum.donanimhaber.com/m_8707054/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cremisiastro -- 8 Eylül 2007; 0:23:46 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.