Şimdi Ara

Lütfen Yardım... iphone 3gs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 3Gs 32GB kullanıyorum.. Vodafone dan aldım.. Bundan önce çok defa parayla oyun vs satın aldım.. artık para vermek istemiyorum bunlara.. Birkaç sorum olcak yardımcı olursanız çok sevinirim..

-iphonuma garantiden çıkmadan oyun yükliyebilirmiyim?
    -diyelim kırdım ve bedava oyun yükledim garantiden çıktı sonra eski haline getirip orjinal update yapıp orjinal bi şekilde kullanmaya devam edebilirmiyim? (paralı oyun satın alma gibi)
    -blackrain nedir hiç bir şey anlamadım. Ben Jailbreak mi yapıcam başka bişeymi kafam çok karıştı..

Benim hiç bir bilgim yok bu konularda. Fakat tek istediğim bundan sonra oyuna programa para vermemek fakat ilerde bişey olursa (atıyorum 4.0 versiyon çıktı) ben kırdığım şeyleri silip devam edebiliyim..Böle bir şey varmıdır? Biraz konular hakkında bilgi verirseniz sevinirim.. Diğer konuları okumaya çalıştım fakat hiçbişey anlamıyorum.. Unlock, Jailbreak bunlar nedir nerde kullanılır bilmiyorum..

• quote:

-iphonuma garantiden çıkmadan oyun yükliyebilirmiyim?
    -diyelim kırdım ve bedava oyun yükledim garantiden çıktı sonra eski haline getirip orjinal update yapıp orjinal bi şekilde kullanmaya devam edebilirmiyim? (paralı oyun satın alma gibi)
    -blackrain nedir hiç bir şey anlamadım. Ben Jailbreak mi yapıcam başka bişeymi kafam çok karıştı..

1-iphone una garantiden çıkmadan oyun yükleyebilirsin ama parayla
    2-evet
    3-Forumu araştır sorularının cevaplarını açıklayıcı konular dahilinde bulabilirsin...
  • garantiden çıkıo sonra geri garantiye giriyo ama anladığım kadarıyla ölemi?
  • Jailbreak yaptıktan sonra itunes'dan Restore ederek garantiye gönderebilirsiniz. Jailbreak yapmadan ücretli programları ücretsiz olarak yükleyemezsiniz. Jailbreak işlemini yapan programın adıdır blackra1n 3.1 veya 3.1.2 sürümlerinde kullanılabilir daha detaylı bilgi verirseniz cihazınızdaki sürüm hakkında daha detaylı bilgi verebiliriz iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dynamic82 -- 13 Ekim 2009; 8:59:03 >
  • cihazım 3.1 ama 3.1.2 çıktıysa yüklerim yani... Ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOWOZANGE

3-Forumu araştır sorularının cevaplarını açıklayıcı konular dahilinde bulabilirsin...

Madem sorununa çare olmayacaksın niye adama formu araştır diyorsun ? o bilmiyormu formu araştıracağını ?
    Sırf cevap yazmış olmak için bu sayfaları meşkul ediyorsunuz anlamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.