Şimdi Ara

Lütfen Yardım.. Kafayı yicem.. Wow oynamak istiyorumm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Oyunun cd sini bulamıyorum..
    Orjinal cd si amazon.com amazon.co.uk de var fakat türkiye göndermiyorlar.. sendit.com da tükenmiş..
    weblebide tükenmiş..

bildiğiniz başka cd yi satın alabileceğim yer varmı ? Lütfen yardım

• amazon.co.uk turkiyeye gonderiyor diye biliyorum.
  • https://gamersloot.net/catalog/product_info.php?cPath=133_130&products_id=506 bu adresten key alabilirsin bende alacam ama bi kobay arıyorum cdler varsa al oyna sadece key veriyor sanırım
  • gamerseek.co.uk den de alabilirsiniz. Sanırım o da turkiyeye gonderiyor.
  • GorgoratH/Se7en_Sins ko nun bağrından kopup sende düştün elimize
  • srfgnr kardes ben bu:https://gamersloot.net/catalog/product_info.php?cPath=133_130&products_id=506 linkinden sadece keyli productu bulamadım??
  • ko berbat bir oyun
    gold üyeydim..
    adamlar 4 aydır bende olan itemi silmişler
    neymiş dupe muş yane kopyalanmış item..
    lan banane?
    benmi kopyaladım senin programında acık varsa ben $ verip aldıgım seyin keyfini süremeyeceksem ne diye oynuyorum bu oyunu dedim ve bıraktım
    şu an cd gelene kadar sadece cz de ole bos bos takılıom

Dün cd yi aldım..
    Almanyadaki bir akrabaya cd yi ingiltereden gönderttim
    akrabada bana gönderecek.

30 euro ya patladı.
    Orjinal serverda oynayan arkadaşlar

hangi servera gireim burdada birden cok server var sanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM HDD KAFAYI YEDİ!!!
    18 yıl önce açıldı
    YARDIM LAZIM BEYLER.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hoca FW[frostwhisper] serverinde baya bi türk var.ama bu forumdada ordada bi türkün acc hacklemişler diyo.yani eger FW de oynucaksan güvenlik bakımından türk oldugunu söyleme
  • Ben Burning Legion'u tavsiye ederim. Orada Da Cok türk Var ve iyi bir Server.
  • yaa agalar 30 dolar 40 dolar dıosunuz varsa ole bısı ben 60 milyon verıım bırı bana prjınal hıc acılmamıs kabında alsın oyunu ama acılmadıgı kanıtlansın sora aldıgımız cd key kullanılmıs cıkmasında
  • 1. si eğer imkanınız varsa yurt dışından tanıdığınız birine aldırın. daha ucuza gelecektir.
    2. si aldığınız cd içinde 2 tane key olucaktır kullanılmış key olma ihtimali 0 olucaktır. neden çunki gameshop yada başka eyrde satan kişiler bu konuda anlaşmalıdır. Şikayet konusu olduğu zaman satışı iptal edilir.
    3. Oynayacağın server yeni açılna olan bir server olmasına dikat et derim. BL de çok türk var ama çok gelişmiş bir serverdir. Zevk alıcağını sanmıyorum. Türk olduğunu belirten isimler kullanmasanda olur trkler seni bi şekilde bulur :)

İYi oyunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.