Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM KARAR VEREMİYORUM :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN ŞUAN Bİ BANKADA GARSONLUK YAPRIOM AYRICA ÜNİDE BİLGİSAYAR PROG.OKUYORUM FAKAT ANLAMIYORUM BİDE UZAKTAN EĞİTİM FELAN DERSLERE KENDİMİ VEREMİYORM GEÇMİŞMDE Bİ ÜNİDE 1 SENE BOYUNCA BİLGİ İŞLEM DEPARTMANINDA ÇALIŞTIM ANCAK STAJ BİTTİ YOLLADILAR SONRA HERNEYSE ŞİMDİ MAAŞIMLA BU NETWORK KURSUNA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM SİZCE NASIL İŞ OLANIĞI MAAŞLARI HEMEN İŞ BULABİLİRMİYM 2. FİKRİMSE İNGİLİZCE KURSUNA MI GİTSEM DİYORUM NEDE OLSA İNGİLİZCE BİLEN Bİ ADAM İŞSİZ KALMAZ HERHALDE BU DEVİRDE HERNEYSE BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ BU NETWORK UZMANLIĞI KURSLARI PARA TUZAĞIMIDIR ?

• Bilisim konusunda fikir beyan edemem ama dil kurslari para tuzagidir. Kesinlikle tavsiye etmiyorum gitmenizi kursta dil ogrenilmez pratik yapılarak ogrenilir, yabanci sitelere girin mesajlasin yabanci universite öğrencileriyle temasa gecin mesajlasin pratik yapmis olursunuz ve dilinizi gelistirmis olursunuz, ingilizce kursundan a derecesinde belgem var ama 6 ulke gezdim kesinlikle faydasini gormedim bi kere konusma dilini ogretmiyorlar size amerikaya gittigimde afallamistim tamam temel kazandiriyor belki ama kesinlikle dil ogrendim diyemiyorsunuz. Ben nacizane tavsiyem paranızı bosa harcamyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım peki internet den öğrenebilirmiyim azda olsa ingilizceyi?

• karamsa K kullanıcısına yanıt
    Tabiki isteginiz ve merak durumunuza bagli olarak öğrenebilirsiniz. Belli basli kelimeler uzerinden ilerleyin ilk basta 500 kadar kelime ezberleyin,sonra ustune 500 daha ekleyin. Kelime bilgisi olduktan sonra maymunca ilk adim olarak teorik bilginizi pratige dokun pratige gecince zaten cumle bilgisi de zamanla oturuyor bir sure sonra. Kaldi ki yoitube gibi sitelerde ingilizce ogrenmek icin eğitim videolari da mevcut temel bilgileri bu sekilde de alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım edin lütfen
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.