Şimdi Ara

Lütfen Yardım Laptopumun ekranı gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus N550J bilgisayarımın driverlarını driverbooster yardımıyla güncelledim driver booster kullanılmayan 150 küsür sürücüyü silmek isteyip istemediğimi sordu ben de yanlışlıkla evet e tıkladım daha sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda bilgisayarın ışıklarının yanmasına rağmen ekrana herhangi bir görüntü gelmiyor sanki hiç açmamışım gibi ve hdmi ile tvye bağladığımda görüntü tvye de gelmiyor sıkıntının donanımsal olduğunu düşünmüyorum ama nasıl çözebilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternette araştırdığım kadarıyla böyle bir sorunun ekran kartının değişmesiyle ortadan kalkacağı yazıyor fakat dediğim gibi sadece driver sorunundan kaynaklandığını düşünüyorum ve güvenli mod - bios a giremiyorum sadece siyah bir ekran karşımda bilgisayarı 20dk dır açık bekletiyorum ve herhangi değişme olmadı fan sesleri geliyor ama ekranda hiç bir değişim yok

• Hatalı driver nedeniyle ekran kartının chipsetini yakmış olabilirsin.Yinede deneyecegin birsey var.Modeline göre internetten bios açılış videosunu bulup ekranda görüntü olmasa bile videodaki açılış sırasını kullanıp biosu resetlemen olabilir.
  • Birincisi asla driver bulma programı kullanma, her donanımın driverini tek tek sitesinden indir kur.

İkincisi ise biosta ekrana görüntü gelmiyorsa sorun ekran kablosundan olabilir, bildiğin güvendiğin bir bilgisayarcıya yada servise ver.

Bataryayı ve şarj aletini çıkarıp açma tuşuna 10 saniy kadar basılı tut daha sonra batarya ve şarj kablosunu takıp açmayı dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nextdoorboy -- 2 Kasım 2017; 11:37:20 >
  • driverbooster cidden çok gerizekalı bir program benim de touchpadin driverini sildi. tekrar bulamadım da. şimdi fareyle kulanıyoeym.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lg02561 -- 2 Kasım 2017; 17:53:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.