Şimdi Ara

lütfen yardım: n95 mi n81 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    N81 ve N95 arasında kaldım açıkçası fiyat farkı ve telefon özelliklerine bnakınca çok fazla ikilemde kalıyorum N95in en çekici yanı 5mp olması ama o da hem daha pahalı hem de anladığım kadarıyla şarjı 1 gün falan gidiyor.
    N81e gelince bataryası daha sağlam gözüküyor yani daha uun batarya süresi ayrıca boyutları da N95e oranla daha ideal. Fakat gene de bu ürünler hakkında bilgisi olan arkadaşları varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
    teşekkür ederim...

• N81 in N95 Den üstünlükleri
    -Daha iyi kulaklık ve hoparlör ses çıkışı,daha iyi batarya ve daha hızlı olması
    N95 in N81 Den üstünlükleri
    -0.2 inch daha büyük ve daha parlak ekran,5 M.P AF Carl Zeiss Lens li kamera,kamera koruma kapağı,malzeme kalitesi ve 30 FPS Dvd Kalitesinde video çekimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 24 Şubat 2008; 15:51:40 >
  • teşekkür ederim... aslında benim merak ettiğimen önemli şey N95 kullanıcıları telefonlarının batarya sürelerinden memnunlar mı.. çünkü çoközellikli bir tel alıp da sizi dolu dolu bir gün idare edemiyorsa bnce o telefonun özelliklerini pek de bir anlamı kalmıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: photographer1987

teşekkür ederim... aslında benim merak ettiğimen önemli şey N95 kullanıcıları telefonlarının batarya sürelerinden memnunlar mı.. çünkü çoközellikli bir tel alıp da sizi dolu dolu bir gün idare edemiyorsa bnce o telefonun özelliklerini pek de bir anlamı kalmıyor...

N95 in bataryası yetersiz.
    N95 yerine N82 Modeline yönelmelisiniz batarya için yada yaklaşık 300 ytl daha verip N95 8GB versiyonunu almalısınız.
  • n95 8gb lık abmde var evet çok iyi bir tel ama hem daha pahalaı hem de nedense n95 orijinal hem tip olarak hem de menü olarak daha çok hoşuma gidiyor. artık ya n81 alcam ya da n95 alıp ilerde bi 1200mah pil alcam :(
  • N95 8 GB ile birlikte gelen 1200 mAH'lık batarya N95 ile tam uyum sağlamıyor.
  • hadi yaa :( çok teşekkür ederim söylediğin için ama ne gibi uyum sağlamıyor bunu da söylersen çok sevinirim. Bu arada n81i tkrar gözden geçirdim de SAR oranı bnm için önemli bir unsur ve n81in sar oranı n95teh yüksek gözüküyor. :s doğrusu kafamkrıştı yaa :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: photographer1987

hadi yaa :( çok teşekkür ederim söylediğin için ama ne gibi uyum sağlamıyor bunu da söylersen çok sevinirim. Bu arada n81i tkrar gözden geçirdim de SAR oranı bnm için önemli bir unsur ve n81in sar oranı n95teh yüksek gözüküyor. :s doğrusu kafamkrıştı yaa :(

Batarya N95'e sığmıyor.

Daha detaylı bilgi için:http://forum.donanimhaber.com/m_19054971/tm.htm /http://forum.donanimhaber.com/m_21409941/tm.htm

Bu durum pazarlama stratejisi olarak düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 26 Şubat 2008; 0:31:23 >

• çok sağ ol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.