Şimdi Ara

Lütfen YARDIM!! PES6 Joypadi tanıtamıyorum!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumu aradım taradım bir arkadaşımız anlatmış player1 i boş bırakıp player2 de gamepadi seç gerekirse tuşları tanıt demiş. Dediğini yapmaya çalıştım ancak gamepadi player2 ye ayarlıyorum ancak oyuna girdiğimde gamepadle diğer takımı seçemiyorum yani pes6 gamepadi okumuyor gibi birşey bir de settings e girdiğimde gamepadin tuş kombinasyonunu da değiştiremiyorum pes5 te çatır çatır 2kişi oynuyorum gamepad ve klavye ile ancak pes6 gamepadi okumuyor yada ben tanıtamıyorum nedeni nedir bir açıklayabilirmisiniz?

• bende ole bısı olmadı.oynayabılıosun yanı pes5 simdi dimi.,?
  • Evet oynayabiliyorum pes5 de hiçbir sorun yok ama gel gör ki pes6 da örneğin player 3ü seçiyorum settings den oyuna giriyorum player 3ün yanında kol var görünüyor ama kolu oynatamıyorum yani sağa basıpda diğer takımı alamıyorum..Off of lütfen bi bilen yardım etsin yaa dayanamıyorum çıldıracamm
  • joypadi player 1 olarak seccen settingsde sonra tusları ayarla cunku ayarlı olmuo bu yuzden sn yonleri kullanamıosn
  • kardeş önce tuşların üzerine tıkla sonra ayarlamak istediğin tuşun üzerine bas üzerine gelip basman gerekio
  • arkadaslar soylenmesi gerekenleri soylemis... + olarak ben ekleme olsun diye bir olasilik soylemek istiyorum. suan pes 5 te ayni pc de kayitli ise pes 6 ile cakismis olabilir...bu benim basima pes 4 varken 5 yukledigimde gelmisti...
  • Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim ama dediklerinizin hepsini yaptım AMA Olmad settings de herhangi bir player ı seçiyorsun üzerine tıklıyorsun push a button diyor ben koldaki tuşa basıyorum ancak hiçbir değişiklik yok bastığımda değişmiyor yani pes5 i de sildim sado arkadaşımın söylediği gibi ama yine de olmadı ya yok mu bunun bir yolu??????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.