Şimdi Ara

Psp oyun oynarken donuyor - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Psp-2000'de oyun oynarken donuyor. Ve ana menüye döndüğümde memory stick i görmüyor. Neden olabilir ve çözümü nedir. Yardımlarınızı bekliyorum.

• 1. memory stick çakma mı? çakmaysa yapacak bişey yok karttandır.

2. orjinalse memory stickin iletken uçları oksitlenmiş olabilir iyice sil psp nin memory stick yuvasınada bikaç kere hızlıca üfle toz varsa gitsin.
  • memory stick in çakma olup olmadığını anlamak için information a baktım. Suppoted veya un spotted yazmıyor. sadece magic gate= unknown yazıyor. Bu ne demek?
  • demerol kartın orjinalse magic gate: supported yazar zaten. kartın muhtemelen çakmadır. bence 4 gb lık bir sandisk al bnmde aynı sorunum wardı takılıodu oyun kendi kendine kapanıodu psp gttm media mrkt dan aldım 50 tl ye rahatladım çok farkedio kartın orjinal olması al dene anlarsın farkı hadi kolay gelsn .
  • Gayet basit bir sorun zaten arkadaşlar da cevabını vermişler.Sorun psp nin kartı temas ettiği iletken uçlarından okuyamamasından kaynaklanıyor.
    Eğer dosya transfer işlemini kart okuyucu ile yapıyorsan böyle bi sorunla karşılaşman olası bir durum.
    Kartın iletken uçlarını çizmeden temizlemeyi dene,
    Sonuç vermezse tavsiyem yeni ve (mümkünse) "Magic Gate destekli" yani orijinal bir kart temin etmen ve sonrasında dosya transferini kartı çıkarıp takmadan psp üzerinden yapman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 9 Mayıs 2009; 20:33:34 >
  • çakma kartsa normal..
  • ben de benzer sorunlar yaşadım. daha sonra sorunlu kart kendini iyice belli etti. mediamarkt dan yeni 4 gb'lık sony memory stick aldım ve şu an takır takır oynuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biraz daha fazla verip orjinal almak en iyisi. bende çakma alma gibi bir hatada bulundum almaz olaydım. oyunlar donuyor ve psp kendine reset atıyordu. şimdi orjinal kullanıyorum
  • 4gb orjinal ms duo lar 2.el bölümünde uygun fiyattan satılıyor sıfır ve 2.el olarak...
  • aynı sorun bendede var.Psp yi daha dün aldım.Oyunları sorunsuz oynuorum bazende takılmalar oluyor ama. Oyundan cıktıktan sonra hafıza kartını görmüyor psp donuor.Hafıza kartı cakma bu aradaDiger kartlarla denedik öle bi sorun cıkarmıyor.Ama ilginç olan hafıza kartın oldugu bölüme bastırdıgımda hafıza kartını okuyor.Bunun gidicem aldıgım yere inş bi sorun cıkarmazlar
  • ORJİNAL MS Duo gibisi yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.