Şimdi Ara

Lütfen Yardım; Samsung Smart Tv Windows 7 Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim sorunum bundan 3-4 ay önce allshare yüklemeden çok önce rahat bir şekilde pc deki paylaşım yaptığım klasör dosya video etc hepsini girip görebiliyordum ana ekran tv girişi seçmede orada x pc yazıyordu girip rahat bir şekilde yapabiliyordum ama gelin görünkü all share yükledikten sonra all share den windows 7 nin kendi media player hizmetindeki gibi gerekli verimi alamayıp kaldırdım programı ama daha sonra ne mi oldu oldu artık pc gözükmüyor giriş seçme ekranında wireless ethernet hepsini denedim virüs programları ile alakalı olan herşeyi yaptım gene de göremiyor tv bilgisayarı umarım buradan çözüm bulabiliriz benim durumumda olan eminim çok fazla tüketici vardır lütfen yardımcı olun

• sorun güncel
  • yazılm direk paylaşıma açıyor farklı bir iş yapmıyor ağ ve paylaşım ayarlarında bir sorun olabilir

PC de ev ağı ve şifre durumunu kontrol et
  • quote:

Orijinalden alıntı: WanDoGa

yazılm direk paylaşıma açıyor farklı bir iş yapmıyor ağ ve paylaşım ayarlarında bir sorun olabilir

PC de ev ağı ve şifre durumunu kontrol et

sorunun zaten paylaşım ayarlarında olduğu ap açık ortada ama çözüm?
  • PC de ev ağı ve şifre durumunu kontrol et gelişmiş ayarlarda şifresiz en basit düzeyde paylaşım aç win 7 yi aptallaştırırsan belki görür

Samsung kullandığım zamanlarda ben programı yükleyip kullanmıştım senin yaptığın yöntemi hiç denemedim zaten bu yöntem benim için deneysel bir olaydı fazla kullanmadım film izlemek için pc ile hdmi bağlantı yapıp gomplayer ile açmak hem daha sorunsuz hem de ses 5.1 oluyor diğer yöntemle Tv nin küçücük 2.0 hop. bağımlı kalıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.