Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM-Sony BDV-N9200 Ev Sinema Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LÜTFEN YARDIM-Sony BDV-N9200 Ev Sinema SistemiLÜTFEN YARDIM-Sony BDV-N9200 Ev Sinema SistemiLÜTFEN YARDIM-Sony BDV-N9200 Ev Sinema Sistemi
    Evet arkadaslar resımde gordugunuz ses sıtemımın parcaları elektırık akımından yandı bende kalan subwoofer ve hoperlorlerı pc'ye baglamak ıstıyorum.Gırısler resimlerde görülen girişlerdir.Öncelikle bu girişin ismini bilmiyorum ve araya bir anfi koyarak asrock b-450m-hdv r4.0 anakartımdan ses çıkışı alabilirmiyim ?(harici ses kartım yok)Yada daha baska bir cozumu varmıdır.Gerekirse uclarını degıstırte bılırım.Bu konuda yetkın arkadaslar yesıllendırırse cok sevinirim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 28 Nisan 2020; 10:5:13 >

• öncelikle hoparlörlerin ımpedance değerine bak hoparlörlerin üstünde yazması lazım değerler uygunsa yeni bir amfi alarak hoparlörler değerlendirilebilir subwoofer pasiftir onuda kullanamazsın pıoneerin bazı giriş seviyesi amfileri pasif sub destekliyor onlara bakman lazım bulursan ikinci elde subuda kullanabilirsin bilgisayardan ses alırsın o kolay anakartın hdmı çıkışından yeni alacağın amfiye oradanda tv ye gireceksin tabi bu durumda ne zaman bilgisayarı açsan amfiyide mecbur açmak zorundasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.