Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim aprotech'in 8018 8 gb hafızalı tableti var. Tablette android 2.3.1 gelybean yanlış yazdım sanırım o yüklü.Eskiden raging thunder, hill climbing racing,kelime avı gibi oyunları yüklemiştim ve çok da güzel oynuyordum. Fakat tablet çok dolu biraz yer açıp temple run 2 yi kurdum oyunu marketten indirdim yükledi açınca siyah ekran geliyor sonra atıyor. temple run 1, temple run 2, temple run brave(internetten apk indirdim) , the end app, lost temple 2, gibi oyunları yükledim bugün hepsinde de aynı şey oluyor siyah ekran geliyor.fruit ninja free yükledim şimdi onu açtı. Ne yapmalıyım tableti fabrika ayarlarına döndüreceğim şimdi inşallah olur. bazı oyunlara android sürümü yetmiyor galiba ama the end app lost temple 2 onlara yetiyor baktım lütfen yardım arkadaşlar...
tabletinizin sistem gereksinimleri düşük olmalı yani oyunlar gerekli gücü sağlayamıyor root atıp chainfire yükleyebilirsin forumda yada googleda araştır bulursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Tablete fazla yükleme yapmışsınız anlaşılan. Fabrika ayarlarına geri dönün bence