Şimdi Ara

İlk defa psp aldım cfw sürüm güncelleme hiçbir şey bilmiyorum lütfen yardım edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ilk defa heves edip psp 2004 aldım 2.el aldığım kişi cihazı 2010 yılında falan aktif bir şekilde kullanıyormuş kırık galiba falan dedi ama cihazda sadece iki oyun var ekstra herhangi bi program yok yani kirik degil bence (ama bu konuda gercekten hicbir sey bilmiyorum) sürümü de 4.01 m33-2 yani eski çok araştırdım ama herhangi bi şey bulamadım şimdi buna nasıl cfw atılır ya da atmadan oyun indiremem mi? Illa ya satin almam ya da kirmam mi lazim? (oyun icin) Kirma isleminden de korkuyorum acikcasi youtube da bir suru video var ama altinda illa bi iki kisiden pspm kapandi acilmiyor bozuldu falan diye yorum var ve ben 2 aydir para biriktirerek aldim 2 gun oldu alali bozulmasini istemiyorum 4gb hafiza karti var yardimci olabilir misiniz lutfen?????

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• select tuşuna uzun süre basılı tutun eğer vhs ekranı gelirse cihaz cfw lidir. Zaten cfw li olduğu içindeki iyi oyundan belli normalde umd disk olması lazım oyun oynayabilmek için. kartı pc ye bağla içindeki oyunlar iso yada bin formatında gözükür netten psp oyunu bulup karta atıp oynamaya başlayabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.