Şimdi Ara

lütfen yardım usr9106 firmware update sonra baglantı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar us robotics 9106 kablosuz adsl modemime masaüstü bilgisayarımı ethernet ile dizüstünü ise kablosuz olarak bağlıyordum masaüstündee bir problem yokken dizüstünde 5 6 dakika gectikten sonra sayfalar acılmıyordu laptopun wirelessını acıp kapayınca yine normale dönüyordu sözlukte 2.5 firmware update ile problemin düzeldiğini okudum ve hemen update yaptım modemi acıp kapayınca adslnin gittiğini gördümbilgisayarlar birbirini görüyor hiç bir sorun yok sadece adsl ışığı yanmıyor baya bir bekledim modemi açık bıraktım 1 saat kadar duzelme olmadı ertesi sabah bir kac denemeden sonra baglantı kuruldu fakat denemek için modemi yine kapatıp acınca sonuc yine hüsran şu an modemi acıp uzun süre bekleyince bazen hat alabiliyorum (firmware updaten once modem acılımında 1 dakika sonra adsl şığı yanıyordu) bağlıyken kopma gibi durum yok sadece modem kapandıgı zaman sorun yasıyorum acaba firmware updaten mi kaynaklanıyor eski firmware ide (2.3) netten indirdim tekrar geri yukleyebilirmiyim
    cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kfatihkaraman -- 17 Eylül 2005, 17:07:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.