Şimdi Ara

Lütfen yardımcı olun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N72 kullanıcısıyım,fakat sorun şu ki 2 kez servise gitmesine ragmen,hatta batarya degişmesine ragmen şarjı sadece 1 gün giden bir telefon.
    Sorun bitmiyor; bir digeri telefonumun kapagını açamam ki telefonumu temizleyemiyorum.

Özellikle şarjı konusunda çok sıkıntı çekiyorum. bunun dışında bu harika telefondan şikayetim yok.
    Bilgi sahibi olan biri yardımcı olabilirmi?

BU MSJI GÖREN BİRİLERİ EN AZINDAN ÖZEL MSJ ATSIN
    ACİL!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi problems_little -- 20 Mart 2009; 22:35:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: problems_little

N72 kullanıcısıyım,fakat sorun şu ki 2 kez servise gitmesine ragmen,hatta batarya degişmesine ragmen şarjı sadece 1 gün giden bir telefon.
    Sorun bitmiyor; bir digeri telefonumun kapagını açamam ki telefonumu temizleyemiyorum.

Özellikle şarjı konusunda çok sıkıntı çekiyorum. bunun dışında bu harika telefondan şikayetim yok.

ACİL!!!

kardes telefonun enerji kacagı var tekrar servise gıtmesı lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kehanet..

quote:

N72 kullanıcısıyım,fakat sorun şu ki 2 kez servise gitmesine ragmen,hatta batarya degişmesine ragmen şarjı sadece 1 gün giden bir telefon.

ACİL!!!

kardes telefonundaki sorun su normalde sallıyorum 1 kwat yakarken senın telefonun bir arıza yuzunden 3 kwat guc tuketımı yapıyor yanı servıste bunu yapamamıslar yenıden servıse gırmesı lazım oke

• çok teşekkürler
    birde genpaya gitti ehh çekecekleri var

birde ön kapagı nasıl açacağımı söyleyebilrmisiniz?
  • servise bak 2 kwatlık fazlalığı yapamamış

telefonda yada hafıza kartında virüs olmasın bu tip yazılımsal şeyleri kontrol ettin mi?hafıza kartına bulaşan bilgisayar virüsleri özellikle autorun olanlar telefonun şarjını kısa sürede bitirir.

tavsiyem hafıza kartını çıkartıp telefona elle format at.daha sonra hafıza kartını takmadan bir süre kullan.sorun düzelirse bahsettiğim şeydendir.düzelmezse donanım kısmına bakılır.

ön kapağı ya üst kısımdan başlayarak yada alt kısmından başlayarak çıkartman gerekli.altta hafıza kartı kapağının olduğu kısım zayıf olduğundan ordan başlamanı tavsiye ederim.orasını araladıktan sonra kredi kartı gibi bi kartı araya sokup bütün kenarı dolaştır.
  • çok tşk ederim
    öyle bir sorun oldugunu sanmam çünkü 2 kez gittiginde format atıldı hatta ilkinde sadece yazılım için gitti

ön kapagıda açtım tekrar sagol telefon tertemiz oldu valla
  • Yanlış hatırlamıyorsam N72'de bu sorun vardı.

Şarj sorunu vardı sanırım. Ben günde 2 defa şarj ediyorum desem ne dersin. Baya konuşuyodum ama günde 2 defa falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen yardım edin lütfen
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olabilir tabi valla geçen gün bir tlfcuya sordum "ee hanımefendi normal tabi konuşuyosunuz o kadar " falan saçmaladı ama gerçekten öyle degil
    günde en fazla 1 saat konuşma yapıyorum en fazla 2 saat oluyor hemen biter mi hiç?

nasıl bir sorun yani?
    gece şarja koyuyorum akşama sadece 3 çıta kalmış oluyor
  • quote:

olabilir tabi valla geçen gün bir tlfcuya sordum "ee hanımefendi normal tabi konuşuyosunuz o kadar " falan saçmaladı ama gerçekten öyle degil
    günde en fazla 1 saat konuşma yapıyorum en fazla 2 saat oluyor hemen biter mi hiç?

nasıl bir sorun yani?
    gece şarja koyuyorum akşama sadece 3 çıta kalmış oluyor

Günlük 9 saat konuşma yapanlar ne yapsın o zaman.

N serisinde 70 ve 72'de aynı sorun var diye biliyorum ben yanlış olabilir.

Yapacak bişey yok. Ya yeni model ya da katlanacaksın.

Şarj konusunda da Philips'in üstüne tanımam. Aklıma yatan modelini alırım.

Şu an Motorola kullanıyorum. Günde 2 saat konuşma falan oluyor. 2.5 gün gidiyor yaklaşık. 2 günde tek çizgi oluyor.

• yok o zaman zaten idare edicem artık sürekli şarjda olacak napalımm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.