Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIMCI OLUN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hp pavilion g6 laptop kullanıyorum.Ancak bilgisayarın değerleri iyi gözükse de özellikle kaliteli oyunlarda kasma problemi çok oluyor keza online oyunlarda da bu sıkıntıları çekiyorum.Özelliklere baktığım zaman 4 gb ram ve 2673 mb amd radeon 7400m ekran kartı gözüküyor.Ancak ekran kartım bölünmüş (ayrılmış ve paylaşılan) yarı yarıya değerlere sahip olarak gözüküyor.Sorularım aşağıda teşekkür ederim.Bıktım artık bu kasmalardan!!!

not:Formattan sonra amd ekran kartı kontrol paneli silindi.Onu tekrar nasıl indirebilirim ?

1.Ekran kartımı tam performansta nasıl kullanabilirim?

2.bilgisayarımda başka bir ekran kartı var mı ? Varsa ben hangisini kullanıyorum?

3.Başka ekran kartım varsa en iyi olanı nasıl seçip kullanabilirim ?

LÜTFEN YARDIMCI OLUN.. LÜTFEN YARDIMCI OLUN.. LÜTFEN YARDIMCI OLUN..
     LÜTFEN YARDIMCI OLUN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mberkaydemirel -- 3 Ocak 2014; 17:30:42 >

• Evet. AMD Catalyst Control Center lazım ayarları yapabilmeniz için. Ayrıca umarım bilgisayar yüksek performansta çalışıyordur. Başka bir ekran kartı olup olmadığını öğrenebilmeniz için bilgisayarıma sağ tıklayın özelliklere gelin Windows deneyimi dizinine tıklayın. Altta ayrıntılı sistem özellikleri yazması lazım. Oradan Intel HD Graphics yazıyorsa ki muhtemelen yazmaz çünkü işlemciniz de AMD ve sanırım paylaşımlı ekran kartı kullanıyorsunuz. Yani ekran kartı RAM den de kullanıyor.
    Kısacası AMD Catalyst Control Center'ı indirip ekran kartı ayarlarını yapabilirsiniz.
    Umarım yardımcı olur.
    Edit: Normal ekran kartınız 1GB 2673 MB tan geri kalan kısım da RAM den kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4PPY -- 4 Ocak 2014; 10:59:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için sizce benim pc özelliklerim nasıl kaldırır mı kaliteli oyunları bu pc ?
  • Amd control center yüklemeye çalıştım ancak yüklerken mavi ekran hatası verdi kendini yeniden başlattı.Şuanda pc bütünüyle inanılmaz bir hale geldi pencere bile açamıyorum.Sistemi geri yükledim ancak yine bir sonuç alamadım.Nasıl eski haline getireceğim bilgisayarı mı?
  • Yüklerken mi mavi ekran verdi?
  • Evet yüklerken verdi 2 kere denedim ikisinde de verdi.Sonrasında sistemi geri yükleyip hp sitesinden driverler indirdim.Oradan indirince yüklendi şuan bir sıkıntı yok gibi hocam.Eğer bilginiz varsa şöyle bir soru sormak isterim online oyunlar oynuyorum world of tanks ve world of warplanes buralarda görüntü kalitesini düşük kalitede oynamak zorunda kalıyorum özellikle warplaneste bu etki etmiyor kasmalar çok fazla bunun bir çözümü var mıdır ?
  • Şimdi ben bu oyunları oynamadığım için bir şey söyleyemem. Ancak ping denen olaydan da kaynaklanıyor olabilir. Yani internet bağlantı kalitesinden. Şimdi bir araştırayım dönerim tekrar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Çok teşekkür ederim yorumlarınız için gerçekten
  • Ben teşekkür ederim iyi akşamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.