Arkadaslar Aliexpress adlı siteden Eternal Team adlı satıcıdan Onda V972 tablet aldım.. Tablet dün elime ulastı şarjı mevcuttu geldiginde %40 civarında ben şarjını bitirip şarj etmek istedim fakat şarj aletini taktıgımda şarj olmadıgını gördüm ürünün.. Daha sonra iletisime gectim satıcıyla bulundugum yerde yerel bir tamirci varsa götürmemi cıkacak masrafı yarı yarıya karsılayabilecegini söyledi.. Bende tamirci ürünü acarsa garanti durumunun ne olacagını sordugumda bana problem degil diye yanıt verdi..
Ben ürünü bulundugum ildeki bir elektronikciye götürdüm. Ürünü actı adam ve Micro USB ayaklarından 2 si bos durumda idi ürünü yapabilecegini aksam gelip almamı soyledi daha sonra almaya gittigimde bosta olan ayakları lehimleyemedigini ve eger yanlıs gormedıysem İşlemciyi yaktıgını gördüm (Cipin üzerinde ufak bir nokta seklinde siyahlık var) Hatta ve hatta ürünü elime aldıgımda islemci elimi yaktı.. Bu yüzden elektrigi kestik bataryadan gelen..
Şimdi ben bu ürünü geri gönderecegim bu tamam fakat sizce sitede DİSPUTE acmalımıyım bütün konusmalar elimde mevcut yetkili satıcıyla hatta ilk ürünü actıgımda video cekmistim oda mevcut satıcıya gonderdim bunuda..
Yoksa hic DISPUTE ile ugrasmadan satıcının insafına kalarak ürünü gerimi göndermeliyim ?
İlginiz alakanız ve desteginiz icin tesekkürler simdiden...
hocam eternal team e güveniyorlar forumda baya alışveriş yapan ardı ama memnunlarmıydı bilmem ürünün hali üzücü elekr-trikcinin hatası sanırım daha dikkatli olabilirdi ama işte dispute konusunu bilmiyorum hiç deneyimim yok yardımcı olacak arkadaişları yorum yazmaya davet ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme