Şimdi Ara

lütfen yardımcı olun x peria z cilerr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar persembe günü x peria z telefonumu servise gönderdim nedeni ise cok sacma kulaklık kapagı kendiliginden acılıyordu ben kapatıyordum aradan 5-10 sanıye sonra kendi acılıyordu tekrardan bugun teleservisten baktım işlem sırasına alınmıstır diyor ne demek oluyr mu ? birde garantiye girer mi bu sorunum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: falcao33

arkadaslar persembe günü x peria z telefonumu servise gönderdim nedeni ise cok sacma kulaklık kapagı kendiliginden acılıyordu ben kapatıyordum aradan 5-10 sanıye sonra kendi acılıyordu tekrardan bugun teleservisten baktım işlem sırasına alınmıstır diyor ne demek oluyr mu ? birde garantiye girer mi bu sorunum ?

hocam sizinki daha yeni sıraya girmiş bekliyceksiniz daha sizi aramalarına bayaa var
    kullanıc hatası olmadığı sürece garantiye girer hocam
  • pixelist kullanıcısına yanıt
    bi arkadas en gec haftaya carsambaya kadar gelir dedi en gec o zamana kadar gelir heralde ?
  • quote:

bi arkadas en gec haftaya carsambaya kadar gelir dedi en gec o zamana kadar gelir heralde ?

gelir ama nereye gönderdiniz ki bu kadar sürdü bende xperia p vardı bi aralar servise gönderdim sony nin 1 hafta sürdü tek yaptıkları yazılımı yenilemek süper zekalar neyse baktım bi değişiklik yok bende teleservice e yolladım 4 gün falan sürdü galiba yeni bi cihaz yolladılar o zamandan beridir soğudum sony nin servisinden :D
    bende mersinden teleservise gönderdim. birde dostum 4 günde degişim yapmaları imkansız onarım yapmıslardır
    bugun tam 1 hafta oldu teleservice gönderelimin
  • quote:

bende mersinden teleservise gönderdim. birde dostum 4 günde degişim yapmaları imkansız onarım yapmıslardır

hocam ben ankaraya yollamıştım heralde müsait bi zamana geldi ondandır acele yapılması ama seninki niye böyle uzadı ona anlam veremedim hem servisi aradım cihaz değişikliği yaptık dedilerde :D cihazı gönderdiimde her tarafı soyuktu o kadar yere düşüp sürtünmekten yeni gelen gıcır gıcır tap taze bişeydi :D inşllh sizdede olurr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    benim sorunum ufak degiştireceklerini sanmıyorum bugun 8. gün :)
  • Bence ya ücretsiz onarmaları lazım yada değiştirmeleri lazım garanti niye var?Hakkımızı aramalıyız? .Keşke kulaklık girişi kapaksız olsaydı.Bende çekiniyorum. Gevşiyecek diye. Ayrıca güç tuşu da ilk aldığıma göre biraz değişti gibime basınca çıt gibi bir ses geliyor ama çalışıyor herhangi bir problemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazed -- 27 Eylül 2013; 13:01:58 >
  • dazed D kullanıcısına yanıt
    kardesım degişim için 1 aydan fazla bekletırler diye dusunuyorum dedıgım gıbı o kadar buyuk bı neden olmadıgından ben degişim talep etsem bile kabul etmezlerdi düşüncesindeyim
  • Acılan kapağı cekebildiğin kadar cek ve katla içinden cıkan o uzatma aparatı kadar katla kapat acılmaz kardeşim sanırım makinan yeni . oda olmaz diyorsan garanti kabul etmezse 3-5 dolar o kondoktörler al kendin tak
  • gönderdim kardesim bugun 8. günü mersinden ankaraya gönderdim teleservise daha yeni konustum müşteri hizmetleriyle cihazınız işlem sırasında diyor haftaya elinize gecebilir diyor,sanırsam garantiye girer onlar yapıp gönderdikten sonra bi sorun olmaz dimii
  • Garantilik bi mevzu değil sanmıyorum o kapaklar yeni oldugu için coğunda o sıkıntı var kapağa bağlı olan uzatma aparatını kapağa paralel şekilde katlamış olsaydın da olurdu ama onlar sorunu cözerler
  • kardesim mersindeki yetkili servis ankaraya göndermeden önce herseyi yaptı yınede olmadı, aynı sorundan forumda bi arkadas göndermiş garanti kapsamında yapıp göndermişler ayrıca cihaz yenni degil 4 aylık.
  • Yapılmayacak bişey değil ki o nasıl servismiş bi kapak sıkıntısını yapamayıp başka servise gönderiyo. 3-5 dolar bişey tüm kapaklar. ben bile yaparım
  • Başıma gelmedi değil ben kapağı kapattıyorum o kendiliğinden köşesi açılıyordu . cıkarttım paralel şekilde ezdim içindeki uzantı cubugunu kapattım orjinali gibi oldu ayrıca denedim akvaryumun içine attım risk alıp hiç bişey olmadı cok şükür.
  • o kadar bilgim yoktu kardesım ya :)
  • Kafan Rahat olsun Yapılır .
  • eyvallah ho cam saoll
  • falcao33 F kullanıcısına yanıt
    sonuç ne geldimi telefon?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.