Şimdi Ara

lütfen yardımcı olun yoksa kafayı yiyecem..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim sorunum bilgisayarı alalı 4 gün oldu. ama birtürlü win98 kuramadım. doğrusu kurulurken ilk yeniden başlattan sonra açılmıyor windows logosu geliyor ondan sonra hiçbir ilerleme yok makina kitlenmiyorda.Win2000 kuruluyor ama oda açılırken 5 dakikayı buluyor. lütfen bir yardımcı olun. Makinanın özellilkeri :
    amd64 3200+ epox 9npa3j 512veritekRam 256asus6600le Quantum 20gbhdd

acaba hdd den kaynaklanabilirmi 5 yıllık hdd...5400rpm nasılsa
    şimdiden teşekkürler herkese...

• öncelikle neden hala win98 kurmaya çalışıyosun ? ikinci olarakta illa ben win98 kurucam diyosan öncelikle fdisk ve hdd e tam format at derim ki sorunun hdd den kaynaklanıyosa bad sector oluşmuş olabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: sanmarım

öncelikle herkese selamlar.
    benim sorunum bilgisayarı alalı 4 gün oldu. ama birtürlü win98 kuramadım. doğrusu kurulurken ilk yeniden başlattan sonra açılmıyor windows logosu geliyor ondan sonra hiçbir ilerleme yok makina kitlenmiyorda.Win2000 kuruluyor ama oda açılırken 5 dakikayı buluyor. lütfen bir yardımcı olun. Makinanın özellilkeri :
    amd64 3200+ epox 9npa3j 512veritekRam 256asus6600le Quantum 20gbhdd

acaba hdd den kaynaklanabilirmi 5 yıllık hdd...5400rpm nasılsa
    şimdiden teşekkürler herkese...

• Evet ben de merak ettim:
    O son model sisteme neden Win98 kurmaya çalışıyorsun?
  • hocam senin sisteminin wni 98 deskelemediğini söyleyebilirim. yeni sistemlere nt den sonradestekleri var. ben öyle şünüyorum..
  • peki Win2000 kuruluyor ama oda çok geç açılıyor bu nedendir peki. birde bunu açıklarsanız dünyanın en mutlu adamı ben olacam:D
    verdiğiniz cevaplardan dolayı herkese teşekkürler.
  • yaw boşver 98 i o sisteme 98 mi yüklenir git bi tane yeni hdd al mis gibi işte 98 le uğraşma bi daha
  • win 2000 daha çok server tabanlıdır. yane kullanılmaya değecek bi işletim sistemi diğil (bence). sen fdisk ve tam format attınmı makineye bu arada ???
    quote:

peki Win2000 kuruluyor ama oda çok geç açılıyor bu nedendir peki. birde bunu açıklarsanız dünyanın en mutlu adamı ben olacam:D

• quote:

Orjinalden alıntı: dominion_s

win 2000 daha çok server tabanlıdır. yane kullanılmaya değecek bi işletim sistemi diğil (bence). sen fdisk ve tam format attınmı makineye bu arada ???
    quote:

peki Win2000 kuruluyor ama oda çok geç açılıyor bu nedendir peki. birde bunu açıklarsanız dünyanın en mutlu adamı ben olacam:D

dediğin gibi server kullanılmaya değer tabiki ama ew kullanıcısı için ideal değildir. server 2003 war babalar gibi dostum arkadaşlara katılıyorum 98 eski bi işletim sistemi kur xp raad et

• cevaplar için teşekkür ederim dediklerinizi yapacam inşallah olurda evdeki karizmamızı düzeltiriz:D
  • arkadaşım nforce 3 ve nforce 4 anakartlara win 98 kuramazsın.
  • win2000 kurulabiliyo ama aynı sorunu oda veriyomuş...
    quote:

Orjinalden alıntı: Zygoma

arkadaşım nforce 3 ve nforce 4 anakartlara win 98 kuramazsın.
  • AMD bile sitesinde SP2'yi öneriyor sen win98 kurmaya kalkıyosunolmuyor efendim
  • ensonunda dediğinizi yaptım ve xp kurdum. makina 34 saniyede açıyor artık. şimdi trek sorun var oda harddiski değiştirmede inşallah yarın onuda değiştirecem. hepiniz sağ olun var olun....:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.