Şimdi Ara

lütfen yardımınıza ihtiyacım varrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben elektrik elektronik müh. 2. sınıfdayım ve bi kursa gitmek istiyorum ama ne tür bi kursa gideceğime karar veremedim acaba ileride bana faydası olmıyacak kursa gitmek istemiyorum lütfen yardımcı olun.(yorumlarınızın benim geleceğim üzerinde büyük etkisi olacağından emin olun ) saygılarımla...

• Bir kursa gitmek istiyorum demişsin ama ne konuda bir kursa gitmek istediğini belirtmemişsin?
    Amaçlarını ,ne konuda gelişmek istediğini belirledin mi?
    Eğer ingilizcen yeterli değilse öncelikle ingilizce kursuna gidebilirsin.Çünkü ne iş yaparsan yap bu karşına çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunnn -- 6 Kasım 2006; 18:00:08 >
  • Geleceğin aısındanwww.teknikbilimler.com adresine bakmanı öneririm. Bölümün ile yakından ilgili pek çok konuda çeşitli kurslar bulabilirsin... Bu kuruluşun en büyük avantajı kurs bitiminde sana verilecek milli eğitim bakanlığından onaylı sertifikalar olacaktır:) öğrenci olduğuna göre kurs saatlerinin derslerine uygun olması gerekir :) siteden erişeceğin telefon numaralarıyla daha çok bilgi edinebilirsin :) ister bireysel ister toplu ders gruplarına katılabilirsin :) şimdiden kolay gelsin...www.teknikbilimler.com

• Endüstride işine yarayacak yegane bilgi Sistem programcılığı tabi bu da tek başına yeterli değil bunun yanında C,alt dalı olarak Pic C ve C'nin devamında C## ... Bahsettiğim bu konularla alakalı kurslar alabilirsin,tabi en önemli olan tüm bu bilgilerden sentez yapabilmen. ve dip not olarak yazılımı bilmen ama daha çok donanıma yönelmen. Bu benim kanaatim ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    yardıma ihtiyacım var
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.