Şimdi Ara

Lütfen Yarıdımcı olurmusunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir Dizüstü bilgisayar almaya karar verdimç Uzun süren araştımalar sonucu Casper CPW1800-7684FL modelini buldum. Bu Modelin özellikleri aşağıdaki gibidir. Bu Pc' yi kullanan varmı. Bana Ne gibi tavsilerde bulunabilriisniz. Casper notebook kullanan varsa Lütfen beni aydınlatsın. Teşekkür ederim. Saygılarla..

Lütfen Yarıdımcı olurmusunuz.

CPW1800-7684FL
    Intel Pentium M 745 İşlemci 1.80GHz.
    2MB L2 Cache,400MHz FSB Microsoft® Windows® XP Home

Intel 855 GME Chipset

512 Mb DDR SO-DIMM

60 GB HardDisk

15.4" Wide WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran

24x8x10x24 Combo (CD-RW+DVD)

128MB ATI M Radeon 9600 E. Kartı

AC97 stereo ses, mono mic.

10/100 Ethernet Kartı

56K Internal F/M

Intel PRO/Wireless 2200 Kablosuz Ağ Bağlantısı

3 x USB 2.0 port

Firewire (IEEE 1394)

LI-ION Smart battery

TV-OUT

Multi Card Reader.

E-kolay 3 aylık sınırsız internet

Casper Notebook taşıma çantası

Fiyatı : 1.599 $+KDV

• cihaz güzel alınabilir ama kaç kilo? 3 ve üzeriyse boşver alma belli bi yerden sonra bıkkınlık veriyo. özellikleri düşük olsun ama kibar haffif olsun derim ben öbür türlü çok fazla şarj yer hem..

EDİT:: "ha unutmadan konun yeri burası değilki biraz daha dikkatli ol bidahakine ok" PARDON YER BURASIYMIŞ ÖZÜR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 27 Mart 2005, 19:41:48 >
  • casper laptopta tavsiye edilen bir marka degil.
    türkiye de üretilen diger laptoplar gibi bunun da isinma probleminin oldugu söyleniyor
    bana sorarsan asus,dell,toshiba,hp gibi markalarin emsal ürünlerini bir arastir ondan sonra karar ver...
    ayrica normal bir pentium m yerine centrino dothan teknolojisi bence cok daha is yapacaktir...
  • bırak casperi toshıba fılan bak..uygun bı toshıba
  • peki pentium m ile centrino dothan arasındaki fark nedir. Üsteki Casper modelinde de 2 mb L2 cache kullanılmış. Yardımcı olurmusunuz.
  • centrino pentium 4 teknolojisi üstüne kurulmus kablosuz baglantiya olanak saglayan daha az voltaj ,enerji harcayan daha sessiz calisan daha hafif bir teknoloji dothan ise centrinonun yüzde 17e varan oranda daha iyi bir performansta calismak üzere tasarlanmis hali..
  • Pentium M Nedir.

Kısacası Üsteki casper modelinin, centrino dothan işlemcili bir pc ile ne farkı var?

veya üsteki Casperla aynı özelliklerdeki başka hangi marha ve model önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_soylu -- 27 Mart 2005, 18:54:21 >
  • Fujutsu siemens M1425 modeline bakmanı tavsiye ederim.Çok güçlü bir ekran kartı ve DVD yazma özelliği var!...
  • laptopda kullanlan pentium isletim sistemi..
    kisacasi BUNU ALMAAA...
  • Bu özelliklerde başka hangi marka var centrino dothan olan. Ne Alayım peki_?
  • arastirda bak da ..
  • Ben araştırdım. Hatta yaklaşık iki haftadır. Ben sizden eğer kullandığınız bir labtop varsa özellikleri ve memuniyet derecenizi istiyorum. Lütfen. Artık almak istiyorum araştır araştır canım çıktı.
  • hadi ama kimse yardım etmeyecekmi
  • vay be konuyu açalı neredeyse 10 yıl olmuş :)Allah hayırlı ömürler versin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.