Şimdi Ara

LÜTFENN YARDIM ADANADAN ANTALYAYA GEZİ PLANI (ARABAYLA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ADANADAN BAŞLAYARAK GEZMEYE ANTALYAYA 20 GÜNLÜK BİR GEZİ PLANI İÇİN YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?

ARABAYLA AİLECEK 1 ÇOCUK ARTI HANIM PLANLIYORUM

ADANADAN BAŞLAYARAK YOL GÜZERGAHI SAHİL YOLLARI TERCİHLİ NERELERDEN GİDİLMELİ VEYA GİDİLMEMELİ ?

NEREDE KALMALI VEYA KALMAMALI ? YOL ÜSTÜNDE VEYA ŞEHİRLERDE NE YEMELİ VEYA İÇİLMELİ ?

SON DURAK ANTALYA MERKEZ OLARAK GÜZERGAH HAKKINDA BİLGİLİ ARKADAŞLARIM YORUM YAPARLARSA SEVİNİRİM...

BİLGİLERİNİZE ARZ OLUNUR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraslan40 -- 7 Temmuz 2013; 9:26:14 >

• gezerek gidecekseniz öncelikle Kızkalesi ve çevresine 1gün ayırın.otel çok rahat bulursunuz.
    saonrasında gezerek anamura gelin. zaten silifkede ve aydıncıkta gezecek çok bişey yok. daha önce uzun yol yapmamışsanız bu yollar sizi yorar. mersin Anamur bile 210km.(hata türkiyede il merkezine en uzan ilçe kendileri:)) anamurda yatıp. alanyaya geçin. sahilde denize girin,merkezini gezin. orda kalın. kişi başı 30-40 tl ye oteller var şehir merkezinde. denize uzaklaştıkça fiyt düşer. sonra gezerek side manavgatta şelaleler ... vs... akşama Antalya.... merkezde oteller var. mutlaka ve mutlaka dedeman otelin aqua parkına gidin.... mutlaka.... konyaaltınde denize girin. yemeği Migros avm de yiyin. yakın zaten... vsss... detay istersen sor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: r7153

gezerek gidecekseniz öncelikle Kızkalesi ve çevresine 1gün ayırın.otel çok rahat bulursunuz.
    saonrasında gezerek anamura gelin. zaten silifkede ve aydıncıkta gezecek çok bişey yok. daha önce uzun yol yapmamışsanız bu yollar sizi yorar. mersin Anamur bile 210km.(hata türkiyede il merkezine en uzan ilçe kendileri:)) anamurda yatıp. alanyaya geçin. sahilde denize girin,merkezini gezin. orda kalın. kişi başı 30-40 tl ye oteller var şehir merkezinde. denize uzaklaştıkça fiyt düşer. sonra gezerek side manavgatta şelaleler ... vs... akşama Antalya.... merkezde oteller var. mutlaka ve mutlaka dedeman otelin aqua parkına gidin.... mutlaka.... konyaaltınde denize girin. yemeği Migros avm de yiyin. yakın zaten... vsss... detay istersen sor....

öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim gerçekten...

söylediklerinize uyacağım tatile başladık zaten bu gün mersindeyiz yarın yola çıkıp erdemlide bir gece kalmayı düşünüyorum ve eğer yerimiz güzel ve kaldığımız yerin fiyat durumuna göre 2 gece de kalabilirim.. mersinden çıkıp yol üzerinde elvanlı köyü diye duyduk nehir kenarları alabalık restaurantları tarzında yerler varmış orayı gezmeyi ve alabalık yemeyi düşünüyoruz tabi fikriniz varsa dikkate alacağım kesin.. akabininde kızkalesine varıp orda da bir veya 2 gece kalmayı düşünüyoruz. yol konusunda da daha önce biraz fikir edinmiştim. ayrıca 10 gün falan daha böyle zaman geçirmeyi düşünüyorum kala kala antalya merkeze kadar gitmeyi düşünüyorum sonra antalyadan bursaya geçicem bayram için.

kızkalesinde ve anamur çevresinde gezilecek yerler nelerdir ve 1 yaşında çocuğumuz var o yüzden heryere rahat rahat gidemiyoruz bilgi verirseniz çok sevinirim..

ilginize ve alakanıza çok teşekkür ederim. hayırlı günler...

• birde bu dedemanda aqua parkına gireriz de nasıldır çocukla olur mu ve giriş ücreti ne kadardır bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler tekrar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuraslan40

birde bu dedemanda aqua parkına gireriz de nasıldır çocukla olur mu ve giriş ücreti ne kadardır bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler tekrar...

kızkalesinden sonra silifkeden çıkın Antalya yoluna sapın. sanırım 30-35km sonra yeşil ovacık var.oradan tisan denen bir yer var.bugün gittim.denizi süper ötesi.... internette fotolara bak karar ver.... günlük 100tl civarı günlük kiralık evler var (dublex tarzı) 1 günü ayırabilirsiniz. sonra çıkıp anamurda yatın.arada mutlaka gör dediğim biyer yok açıkçası.anamurun girişinde kaleyi mutlaka gör.... anamurda güzel kalınacak yerler iskele denen kısımda. Anamur çıkışı doğruca alanya bence.... fiyat alternatifin çok... denizden uzaklaştıkça fiyat düşer... benim kaldığım ve rehberimde numarası olan denize 100m civarında bir otel var ( adı fancy otel 0242 5192919) hala yerindemi kapandımı bilmiyorum. :)) plajda oturunca çevremdeki üstsüzleri görünce hanımla ikimiz şoka girmiştik (adamlardaki rahatlığı görmen lazım :)))) bence gör yani:)) hergünde pilav yenmez,açık menü de fena olmaz:)) damlataş ve kaleyi gör.... ama kaleyi ikindin gez,sıcak olur. alanya çıkışı doğruca manavgatta şelale ve side....

dedeman aqua parka gelince... yerini sorarak bulursun... tüm gün ve yarım gün olarak fiyat değişiyor.... yerım gün dediğimde 1 den 5 ... hanımla dönüşümlü kayarsınız artık...

antalyada lara civarlarında geceliği 40tl civarı oteller var.... bakman lazım..

antalyada MUTLAKA NAVİGASYON ŞART........ ben geçen yıl 3 gün boyunca her gece kayboldum:((((

• quote:

birde bu dedemanda aqua parkına gireriz de nasıldır çocukla olur mu ve giriş ücreti ne kadardır bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler tekrar...

dedemanın aqua park yıkıldı bilginize

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=122821
  • quote:

Orijinalden alıntı: narsess

quote:

dedemanın aqua park yıkıldı bilginize

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=122821

Yıkıldı derken eglenceden mi yıkıldı yoksa bildiğimiz yıkıldı mi anlayamadım kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

kızkalesinden sonra silifkeden çıkın Antalya yoluna sapın. sanırım 30-35km sonra yeşil ovacık var.oradan tisan denen bir yer var.bugün gittim.denizi süper ötesi.... internette fotolara bak karar ver.... günlük 100tl civarı günlük kiralık evler var (dublex tarzı) 1 günü ayırabilirsiniz. sonra çıkıp anamurda yatın.arada mutlaka gör dediğim biyer yok açıkçası.anamurun girişinde kaleyi mutlaka gör.... anamurda güzel kalınacak yerler iskele denen kısımda. Anamur çıkışı doğruca alanya bence.... fiyat alternatifin çok... denizden uzaklaştıkça fiyat düşer... benim kaldığım ve rehberimde numarası olan denize 100m civarında bir otel var ( adı fancy otel 0242 5192919) hala yerindemi kapandımı bilmiyorum. :)) plajda oturunca çevremdeki üstsüzleri görünce hanımla ikimiz şoka girmiştik (adamlardaki rahatlığı görmen lazım :)))) bence gör yani:)) hergünde pilav yenmez,açık menü de fena olmaz:)) damlataş ve kaleyi gör.... ama kaleyi ikindin gez,sıcak olur. alanya çıkışı doğruca manavgatta şelale ve side....

dedeman aqua parka gelince... yerini sorarak bulursun... tüm gün ve yarım gün olarak fiyat değişiyor.... yerım gün dediğimde 1 den 5 ... hanımla dönüşümlü kayarsınız artık...

antalyada MUTLAKA NAVİGASYON ŞART........ ben geçen yıl 3 gün boyunca her gece kayboldum:((((

Çok teşekkür ederim bilgiler için su an kizkalesinden yazıyorum dediğiniz yerlere baktım gerçekten çok güzel ve orda da kalmayı plana aldım
    Ayrıca hanım da okudu yorumlarinizi ve pilavı nasıl yersin diye sordu;)))) tavuklu mu hindili mi ? ;)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nedenını bilmiyorum ama oyle biryer yok su an park alma aşamasında kapanmış yanı:)) yıkarlar olayı degıl
  • quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim bilgiler için su an kizkalesinden yazıyorum dediğiniz yerlere baktım gerçekten çok güzel ve orda da kalmayı plana aldım
    Ayrıca hanım da okudu yorumlarinizi ve pilavı nasıl yersin diye sordu;)))) tavuklu mu hindili mi ? ;)))

valla ben yedim zamanında :)) ama sen şansını kaybettin sanırım hanıma okutarak:))) eee. artık kandırabilir plaja sokarsan şansın var açık menüde......

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.