Şimdi Ara

lütfennn bir bakın bellek read olamadı lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar fifa 08 oynarken dk 90 a doğru herzaman 89 veya 90 da böyle maç skoru radar filan siyahlanıyor sonra olamadı yazıyor ve masaüstünü döndüğümde 0x00000000 adresindeki yönerge 0x00000000 bellek adresinebaşvurdu bellek read olamadı ... yazıyor eskıden ne guzel online filan oynardım lütfen sorunumu çözün çokçok mutlu olacam yaaa offf oyunu kaç defa silip silip yükledim türkçe yama vardı onuda sildim yine olmadı lütfennn :(

• Ramlerin sağlıklı çalıştıgına emin olmak için MemTest ile bellek taraması yapmanızı öğrenirim

http://www.programlar.com/tr/windows/araclar-yardimcilar/bakim-ve-optimizasyon/memtest/_4-0/
  • quote:

Orijinalden alıntı: only_yunus

Ramlerin sağlıklı çalıştıgına emin olmak için MemTest ile bellek taraması yapmanızı öğrenirim

http://www.programlar.com/tr/windows/araclar-yardimcilar/bakim-ve-optimizasyon/memtest/_4-0/
    kardes 0 errors ram sağlam zaten sorunun orda oldugunuda dusunmemıstım baska neyapabilirim yardımcı ol cnm kardesım lutfen :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyyou_60 -- 23 Kasım 2010; 19:48:34 >
  • Aynı hata bendede oluyo du virus varmış temizleyince düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyronewade3

Aynı hata bendede oluyo du virus varmış temizleyince düzeldi
    güzel bir virüs taraması yaptır olmadı ramlerin yerlerini değiş veyada 2 tane varsa 1 i tam oturmamışta olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuesbikablosu

güzel bir virüs taraması yaptır olmadı ramlerin yerlerini değiş veyada 2 tane varsa 1 i tam oturmamışta olabilir

Alıntıları Göster
    arkadaslar artık umudum kalmadı ben 08 sildim 07 yükledin advanced care ile full bakım avira ile full scan tarama ccleaner ilede bakım yapıp 07 yi silip yükledim hattaaaa yine olmadı alakası olmamasına rağmen sistem geri yüklemeyi kapattım yine olmadı her ama her yolu denedim olmadı yani 07 dede hep 70 dakıka ustunde atıyor oyunda ama hata filan varmıyor dediğim gibi siyahlanmalar ondada oluyor sonra esc ye bas oyunda menuye girmeden atıyor ama cs 1.6 nfu2 fm 11 rahat rahat oynuyorum ne saçma bir şeydir yaaa :( :( :( yinede onerilerinizi beklerim arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: onlyyou_60

arkadaslar artık umudum kalmadı ben 08 sildim 07 yükledin advanced care ile full bakım avira ile full scan tarama ccleaner ilede bakım yapıp 07 yi silip yükledim hattaaaa yine olmadı alakası olmamasına rağmen sistem geri yüklemeyi kapattım yine olmadı her ama her yolu denedim olmadı yani 07 dede hep 70 dakıka ustunde atıyor oyunda ama hata filan varmıyor dediğim gibi siyahlanmalar ondada oluyor sonra esc ye bas oyunda menuye girmeden atıyor ama cs 1.6 nfu2 fm 11 rahat rahat oynuyorum ne saçma bir şeydir yaaa :( :( :( yinede onerilerinizi beklerim arkadaslar

Alıntıları Göster
    yuespikablosu sen hangi virus programıyla tarama yaptın ???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yuespikablosu sen hangi virus programıyla tarama yaptın ???

Alıntıları Göster
    birde SAnal bellek kapasitesini normal ramin 1.5 katı olarak yükselt
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuRrKaNn

birde SAnal bellek kapasitesini normal ramin 1.5 katı olarak yükselt

Alıntıları Göster
    kardes zaten ram 896 MB sanal bellekte 1341 mb yanı 1.5 katı zaten baska oneri olabilirmi???
  • quote:

kardes zaten ram 896 MB sanal bellekte 1341 mb yanı 1.5 katı zaten baska oneri olabilirmi???

Alıntıları Göster
    kaspersky ile tarama yaptırman daha iyi olur 30 günlük trial ile bir ara spywaredoctor diye program vardı internette araştır lisanslısını bulursun yardımcı olur sana
  • quote:

kaspersky ile tarama yaptırman daha iyi olur 30 günlük trial ile bir ara spywaredoctor diye program vardı internette araştır lisanslısını bulursun yardımcı olur sana

Alıntıları Göster
    kaspersky'nin hangi sürümüyle taratmıstın şimdi yanlıslık olmasın ??
  • quote:

kaspersky'nin hangi sürümüyle taratmıstın şimdi yanlıslık olmasın ??

Alıntıları Göster
    oyunu daemon tools'la felanmı çalışrtırıyorsun??
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrmd

oyunu daemon tools'la felanmı çalışrtırıyorsun??

Alıntıları Göster
    ben oyunu deamnon tools ile yukledım ama ola alakası yok emın ol olmadı olmadıda şimdimi oldu ;)
  • quote:

ben oyunu deamnon tools ile yukledım ama ola alakası yok emın ol olmadı olmadıda şimdimi oldu ;)

Alıntıları Göster
    Bak bu yaklaşımın çok yanlış..Evet olmaz olmaz bir anda olur..Ama bir sorundan dolayı olur.Tabiki durup dururken olmaz..İncelemeden bilemezsin..
    Ram de sorun yok diyorsun..Virüs yok,bilgisayar normal çalışıyor diyorsun..
    Daemon Tools'tan kastım oyunun crack'ini daemon tool'sa inject yaparak mı oynusuyosun yani bunu soruyorum?..Eğer oyun daemon tools'la beraber çalışıyorsa ve oradan gerektiğinde bilgi alıyorsa daemon tools'ta oluşacak bir okuma hatası oyuna bu şekilde yansır..Cd'yi takıp oyunu oynadığını düşün..Cd'yi okuyamazsa CD-ROM oyun hata verir..Daemon tools'ta da geçerli bu durum..Sen megagames.com'dan image olmayan bir exe crack indir..Öyle bir dene..Sorun devam ederse ben bizzat ilgileneceğim ve çözeceğiz inşallah...

• quote:

Bak bu yaklaşımın çok yanlış..Evet olmaz olmaz bir anda olur..Ama bir sorundan dolayı olur.Tabiki durup dururken olmaz..İncelemeden bilemezsin..
    Ram de sorun yok diyorsun..Virüs yok,bilgisayar normal çalışıyor diyorsun..
    Daemon Tools'tan kastım oyunun crack'ini daemon tool'sa inject yaparak mı oynusuyosun yani bunu soruyorum?..Eğer oyun daemon tools'la beraber çalışıyorsa ve oradan gerektiğinde bilgi alıyorsa daemon tools'ta oluşacak bir okuma hatası oyuna bu şekilde yansır..Cd'yi takıp oyunu oynadığını düşün..Cd'yi okuyamazsa CD-ROM oyun hata verir..Daemon tools'ta da geçerli bu durum..Sen megagames.com'dan image olmayan bir exe crack indir..Öyle bir dene..Sorun devam ederse ben bizzat ilgileneceğim ve çözeceğiz inşallah...

Alıntıları Göster
    bu konudaki her bir yolu deniyeceğim saol :)

• quote:

bu konudaki her bir yolu deniyeceğim saol :)

Alıntıları Göster
    megagames sitesine girdim ama ne yapacağımı bilmiyorum yabancı yazıyor oyunuda deamon tools tan girerek oynamıyorum crack var
  • quote:

megagames sitesine girdim ama ne yapacağımı bilmiyorum yabancı yazıyor oyunuda deamon tools tan girerek oynamıyorum crack var

Alıntıları Göster
    Daemon tools la alakası yok önce bi donanımlarını test et çünkü bendede oldu ekran kartının çip mi ne o yanmış herneyse donanımla alakalı hani olmadı format at başka çaren yok
  • quote:

Alıntıları Göster
    Crack exe crack mi yani?..Uygulama şeklindemi?..Yoksa daemon tools'a image mı yapıyosun?..

Megagamesi bırak sen daemon tools'u kapat öyle gir oyuna..Gene olmaz sa cpu' ile ilgili bir kaç yol yazacam...
  • quote:

Crack exe crack mi yani?..Uygulama şeklindemi?..Yoksa daemon tools'a image mı yapıyosun?..

Megagamesi bırak sen daemon tools'u kapat öyle gir oyuna..Gene olmaz sa cpu' ile ilgili bir kaç yol yazacam...

Alıntıları Göster
    kasperskyn son sürümünü indirip kuralabilirsin
  • quote:

kasperskyn son sürümünü indirip kuralabilirsin

Alıntıları Göster
    spywaredoctor indirdim key girdim tarama yaptım trojen filan bolbol buldu sildim sonra reset attım girdim yine aynı pyrmd kardesımde deamon tools kapa gir dedi saatin yanında deamon tools simgesi vardı kapattım girdim yine aynı kaspersky indirip deniycem şimdidie :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.