Şimdi Ara

LÜTFENNN YARDIMMM EDİNNN :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cs 1.5 de benim skinler tamamen full farklıydı ... ben arkadaşdan cstrike klasorunu cd e çektim sora deiştirdim cstrike dosyası ile herşey eskisi gibi oldu skinleri ama 4-4 ve 4-2 silahlarının zoom daki küçük sarı simgesi görünmüyor LÜTFEN YARDIM EDİN LÜTFENNN !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallmall31 -- 30 Ekim 2007; 16:15:28 >

• baktın bulamadın çaresini ekrana kalemle çizgi at daha güzel olur
  • YA ARKADAŞIM BEN BURDA Bİ YERLERİM YIRTILIO LANET OLASI ŞEYİ BULMAK İÇİN SEN DALGA GECIOSUN LÜTFEN SALAKCA YORUMLAR YAZMAYALIM!!1
  • quote:

Orjinalden alıntı: pallmall31

YA ARKADAŞIM BEN BURDA Bİ YERLERİM YIRTILIO LANET OLASI ŞEYİ BULMAK İÇİN SEN DALGA GECIOSUN LÜTFEN SALAKCA YORUMLAR YAZMAYALIM!!1

yaratıcılıktan anlamıyorsun.
  • bu yaratıcılık mevzusuna girmez arkadaşım konuda gırır şamata yaratmaya girer.. LÜTFEN ABUK SUBUK YORUMLAR YAZMAYALIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: pallmall31

bu yaratıcılık mevzusuna girmez arkadaşım konuda gırır şamata yaratmaya girer.. LÜTFEN ABUK SUBUK YORUMLAR YAZMAYALIM

çok zekisin

o kafan googlede arama butonuna basmıyor sanırım

neyse devam et sen.

• Ben orda bşuna yazdım arkadaşım LANET OLSI ŞEYİ ARAMAKTAN GÖTÜM YIRTILDI DİE !! en son yer burasıki buraya kaldık asıl sen zekisin.. BAN
  • ortam baya gergin en iyisi ben hiç mesaj fln atmayım
  • cs yi sil yeniden yükle düzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.