Şimdi Ara

Luthier Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elektro gitarımı aldığım günden beri kurcalarım.En sonunda gitarı kullanılmaz hale getirdim sanırım.Şöyle ki fretlerin değişimi şart,ayrıca sap ve entonasyon ayarı yapılacak.
    Birde manyetiklerin yanlarındaki vidalar yalama oldu manyetik içeri göçtü bu sorunun da halledilmesi gerek.

Asıl soruya gelirsek;benim bu işlemleri ucuz bir şekilde yaptırabileceğim bir luthier arıyorum.

Buraya yazmadan önce Kadıköy'de İsmail Abi ile görüştüm 250TL fiyat çıkardı.Açıkçası bu paraları verebilmem şu an için imkansız.
    İsmail Abi dışında bildiğiniz luthier varsa onlardan da fiyat almak isterim.

• Tünelin istiklal tarafından inerken 100 metre sonra vardı ama kartını bulamadım. Sene başı tel değişimi, sap, floyd rose ayarı, tellerin alçaltılması gibi bir çok işlemi 120 liraya yaptırdım. Gitar resmen seviye atladı. Kartı bulursam yazarım tekrar.
  • fret değişimi sadece 300tl gibi bir fiyattan başlıyor daha ucuza bu işlemleri yaptırman biraz zor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: travers

Tünelin istiklal tarafından inerken 100 metre sonra vardı ama kartını bulamadım. Sene başı tel değişimi, sap, floyd rose ayarı, tellerin alçaltılması gibi bir çok işlemi 120 liraya yaptırdım. Gitar resmen seviye atladı. Kartı bulursam yazarım tekrar.

Rıfat Türen olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşüncesiz Herif kullanıcısına yanıt
    Aynen ta kendisi. Daha önce bir kaç farklı gitarla farklı luthierlere gittim en çok Rıfat ustadan memnun kaldım.
  • Burak Burkay Demirci var, burdan ula?abilirsinwww.bbdmuzik.com
    Kendisine ben de gidece?im bayramdan sonra. Bu ?ahane gitary da ondan aldym :)

Luthier Arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: travers

Aynen ta kendisi. Daha önce bir kaç farklı gitarla farklı luthierlere gittim en çok Rıfat ustadan memnun kaldım.

+1. Arkadaşımın 2.el aldığı bassı sıfıra dönüştürdü resmen.
  • Düşüncesiz Herif kullanıcısına yanıt
    Birde kafamı işinden alıkoyup bi iki saat muhabbet ettik. Gayet beyefendi ve naif bir insan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.