Arkadaşlar benim pc ayda en az 5 defa çöküyor niye böyle oluyor bilmiyorum lütven yardım edin birde viris programı kurduk her açılışta en az yarım saatviris arıyor
iyibir virüs programı ve bu çökme olayına bir son olsun istiyom artık çökme olayı virüsten deyil ama neden bilmiyom ..
bir bilgisayarın çökmesi için 1000 tane neden olabilir. işletim sisteminden kurdugun bir oyuna raminden işlemcine hem donanımsal hem yazılımsalsebepler olabilir. burda bu kadarcık bilgiyle somut bir cevaba ulaşman mümkün gözükmüyor. kolay gelsin
vürüs yazılımnı başlangıçta tarama özellini kapata bilirseniz kapatın yada başlangıçtan kaldırın manuel olarak açın sisteminiz çok sık çöküyorsa bunun donanımsal bir arıza olma olasılıgı çok yüksek görmeden pek yardımcı olamayız çünki birçok şey sebep olabilir siz iyisimi bir donanımcıya bırakın......
norton gibi sistem dosyalarını ha bire tarayan ve virüslü sistem dosyasını hemen silen bir yazılımın varsa yine symantec in antivirüs corporate editionu tavsiye ederim.
çok teşekkür ederim arkadaşlar bir deneyim o programı birde donanimciya götürecez her halde neyapalım ..
Benimde aynı şey başıma geliodu bnmki ne yazılım nede donanımdan kaynaklanıodu.Bilgisayrı benden başka evde herkes kullanıodu(annem kardeşim babam vs..)Çok ii bilgisayar bilmedikleri için baya sorun yaşıodum.bende en sonunda çareyi deepfreeze kurmakta buldum.Bence bir dene derim.