Lux ultisiyle cok kısa sürede bağırıp cırlayıp duruyor. Snare'si Miniona degıyor sana geliyor.Yanındakine değiıyor sana geliyor.Mesafesi uzun. E si range si uzun ve slow verıyor. W bıde bunlar yetmez gibi kalkan veriyor. 1-2 kill almasın alıp gidiyor oyunuda dönderiyor.Heleki şu stack iteminden varsa hiç durmuyor. Sizin görüşlerinizi merak ediyorm. Nerf lazm mı?
Yav he he.gif bekleniyor
Benim çok iyi oynadığımı düşündüğüm ve op olmasa da iyi bir early game ile takımı adc yi ve apc yi rahatça öldürüp takımına ciddi yardımda bulunan bir champ olduğunu düşündüğüm bir apc dir kendisi ama op değil fizz kata alman yeterli
quote:
Orijinalden alıntı: l FlushRoyaL l
Benim çok iyi oynadığımı düşündüğüm ve op olmasa da iyi bir early game ile takımı adc yi ve apc yi rahatça öldürüp takımına ciddi yardımda bulunan bir champ olduğunu düşündüğüm bir apc dir kendisi ama op değil fizz kata alman yeterli
bu forumun suyu çıktı her konuda bir hakaret yiyorum arkadaşım başka hero yok mu gidin onları konuşun
En sevdigim herolardandir luxla rankedda yuzde yuzz win ratio var ultiyi kullanmaya alistiktan sonra yenilmen cok zor mesela base atman lazim ultiyle temizliyosun minionlari ve cd si cok az mesela karsina kata geldi aggresive oynuyor q e ulti atiyorsun rahatca farm yapiyorsun sana yaklasamiyor earlyde 2 kill aldi mi takim kotu oynamadigi takdirde kesin kazaniyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: Lux
bu forumun suyu çıktı her konuda bir hakaret yiyorum arkadaşım başka hero yok mu gidin onları konuşun
lan
quote:
Orijinalden alıntı: OrioNebula
En sevdigim herolardandir luxla rankedda yuzde yuzz win ratio var ultiyi kullanmaya alistiktan sonra yenilmen cok zor mesela base atman lazim ultiyle temizliyosun minionlari ve cd si cok az mesela karsina kata geldi aggresive oynuyor q e ulti atiyorsun rahatca farm yapiyorsun sana yaklasamiyor earlyde 2 kill aldi mi takim kotu oynamadigi takdirde kesin kazaniyorsun
ultisinin sürekli açık olması sinir bozucu :D
Madem troll mevcut. Şu nidaleye bir el atsınlar. hareketleri Karakter kaplumbağa gibi. Sanki 200 ping ile oynuyormuşum gibi geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: major24
ultisinin sürekli açık olması sinir bozucu :D
Madem troll mevcut. Şu nidaleye bir el atsınlar. hareketleri Karakter kaplumbağa gibi. Sanki 200 ping ile oynuyormuşum gibi geliyor.
Alıntıları Göster
support lux ile 3/0 gidiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: BattlerDeluxe
Lux ultisiyle cok kısa sürede bağırıp cırlayıp duruyor. Snare'si Miniona degıyor sana geliyor.Yanındakine değiıyor sana geliyor.Mesafesi uzun. E si range si uzun ve slow verıyor. W bıde bunlar yetmez gibi kalkan veriyor. 1-2 kill almasın alıp gidiyor oyunuda dönderiyor.Heleki şu stack iteminden varsa hiç durmuyor. Sizin görüşlerinizi merak ediyorm. Nerf lazm mı?
Yav he he.gif bekleniyor
stack itemi mejai's sanırım beyler
quote:
inannmış.
quote:
Yav he he.gif bekleniyor
subliminal mesaj
quote:
Orijinalden alıntı: Kağan_
quote:
inannmış.
Alıntıları Göster
Nerden baktığına bağlı, aslında lux OP değil diğer herolar UP.
quote:
Orijinalden alıntı: munasipbirdil
Nerden baktığına bağlı, aslında lux OP değil diğer herolar UP.
Alıntıları Göster
S3'te bende Lux ile ranked gamede yüzüm güldü. Support olarak...
quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa@PC
S3'te bende Lux ile ranked gamede yüzüm güldü. Support olarak...
Alıntıları Göster
la bi yörü abarttınız artık o zaman ad sionda op jaxda op irelia söylememe gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: iDNZCLK
la bi yörü abarttınız artık o zaman ad sionda op jaxda op irelia söylememe gerek yok.
Alıntıları Göster
Az önce kassadinle ağlattım 150 canım varken 3-4 seviyeyiz daha full canla toverdive yaptı ignite falan attı ölmedim öldürdüm
quote:
Orijinalden alıntı: Eddie The Head
Az önce kassadinle ağlattım 150 canım varken 3-4 seviyeyiz daha full canla toverdive yaptı ignite falan attı ölmedim öldürdüm
Alıntıları Göster
herkes ezildiği heroya konu açsaydı burda yer kalmazdı
quote:
Orijinalden alıntı: TonyStank
herkes ezildiği heroya konu açsaydı burda yer kalmazdı
Alıntıları Göster
ingilizcene kurban be. rangesi, snaresi. Oyunu dönderiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: SilverQuasar
okuyok biz o kadarda olcak:P
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SilverQuasar
okuyok biz o kadarda olcak:P
Alıntıları Göster
tryndamere ile rahat sustururum
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C5E38AFF9
tryndamere ile rahat sustururum
Alıntıları Göster
Lux'un OP saklı mı bilmem ama, hatun çok kapalı giyiniyor. Saklı olan çok şeyi var
quote:
Orijinalden alıntı: Daeiya
Lux'un OP saklı mı bilmem ama, hatun çok kapalı giyiniyor. Saklı olan çok şeyi var