Şimdi Ara

LUX Saklı op degıl mı(Trol mevcuttur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lux ultisiyle cok kısa sürede bağırıp cırlayıp duruyor. Snare'si Miniona degıyor sana geliyor.Yanındakine değiıyor sana geliyor.Mesafesi uzun. E si range si uzun ve slow verıyor. W bıde bunlar yetmez gibi kalkan veriyor. 1-2 kill almasın alıp gidiyor oyunuda dönderiyor.Heleki şu stack iteminden varsa hiç durmuyor.
    Sizin görüşlerinizi merak ediyorm. Nerf lazm mı?

Yav he he.gif bekleniyor

• Benim çok iyi oynadığımı düşündüğüm ve op olmasa da iyi bir early game ile takımı adc yi ve apc yi rahatça öldürüp takımına ciddi yardımda bulunan bir champ olduğunu düşündüğüm bir apc dir kendisi ama op değil fizz kata alman yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: l FlushRoyaL l

Benim çok iyi oynadığımı düşündüğüm ve op olmasa da iyi bir early game ile takımı adc yi ve apc yi rahatça öldürüp takımına ciddi yardımda bulunan bir champ olduğunu düşündüğüm bir apc dir kendisi ama op değil fizz kata alman yeterli
    bu forumun suyu çıktı her konuda bir hakaret yiyorum arkadaşım başka hero yok mu gidin onları konuşun
  • En sevdigim herolardandir luxla rankedda yuzde yuzz win ratio var ultiyi kullanmaya alistiktan sonra yenilmen cok zor mesela base atman lazim ultiyle temizliyosun minionlari ve cd si cok az mesela karsina kata geldi aggresive oynuyor q e ulti atiyorsun rahatca farm yapiyorsun sana yaklasamiyor earlyde 2 kill aldi mi takim kotu oynamadigi takdirde kesin kazaniyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lux

bu forumun suyu çıktı her konuda bir hakaret yiyorum arkadaşım başka hero yok mu gidin onları konuşun

lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrioNebula

En sevdigim herolardandir luxla rankedda yuzde yuzz win ratio var ultiyi kullanmaya alistiktan sonra yenilmen cok zor mesela base atman lazim ultiyle temizliyosun minionlari ve cd si cok az mesela karsina kata geldi aggresive oynuyor q e ulti atiyorsun rahatca farm yapiyorsun sana yaklasamiyor earlyde 2 kill aldi mi takim kotu oynamadigi takdirde kesin kazaniyorsun
    ultisinin sürekli açık olması sinir bozucu :D

Madem troll mevcut. Şu nidaleye bir el atsınlar. hareketleri Karakter kaplumbağa gibi. Sanki 200 ping ile oynuyormuşum gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

ultisinin sürekli açık olması sinir bozucu :D

Madem troll mevcut. Şu nidaleye bir el atsınlar. hareketleri Karakter kaplumbağa gibi. Sanki 200 ping ile oynuyormuşum gibi geliyor.

Alıntıları Göster
    support lux ile 3/0 gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BattlerDeluxe

Lux ultisiyle cok kısa sürede bağırıp cırlayıp duruyor. Snare'si Miniona degıyor sana geliyor.Yanındakine değiıyor sana geliyor.Mesafesi uzun. E si range si uzun ve slow verıyor. W bıde bunlar yetmez gibi kalkan veriyor. 1-2 kill almasın alıp gidiyor oyunuda dönderiyor.Heleki şu stack iteminden varsa hiç durmuyor.

Yav he he.gif bekleniyor

stack itemi mejai's sanırım beyler

• quote:

inannmış.
  • quote:

Lux ultisiyle cok kısa sürede bağırıp cırlayıp duruyor. Snare'si Miniona degıyor sana geliyor.Yanındakine değiıyor sana geliyor.Mesafesi uzun. E si range si uzun ve slow verıyor. W bıde bunlar yetmez gibi kalkan veriyor. 1-2 kill almasın alıp gidiyor oyunuda dönderiyor.Heleki şu stack iteminden varsa hiç durmuyor.

Yav he he.gif bekleniyor
    subliminal mesaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kağan_

quote:

inannmış.

Alıntıları Göster
    Nerden baktığına bağlı, aslında lux OP değil diğer herolar UP.

• quote:

Orijinalden alıntı: munasipbirdil

Nerden baktığına bağlı, aslında lux OP değil diğer herolar UP.

Alıntıları Göster
    S3'te bende Lux ile ranked gamede yüzüm güldü. Support olarak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa@PC

S3'te bende Lux ile ranked gamede yüzüm güldü. Support olarak...

Alıntıları Göster
    la bi yörü abarttınız artık o zaman ad sionda op jaxda op irelia söylememe gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

la bi yörü abarttınız artık o zaman ad sionda op jaxda op irelia söylememe gerek yok.

Alıntıları Göster
    Az önce kassadinle ağlattım 150 canım varken 3-4 seviyeyiz daha full canla toverdive yaptı ignite falan attı ölmedim öldürdüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Eddie The Head

Az önce kassadinle ağlattım 150 canım varken 3-4 seviyeyiz daha full canla toverdive yaptı ignite falan attı ölmedim öldürdüm

Alıntıları Göster
    herkes ezildiği heroya konu açsaydı burda yer kalmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: TonyStank

herkes ezildiği heroya konu açsaydı burda yer kalmazdı

Alıntıları Göster
    ingilizcene kurban be. rangesi, snaresi. Oyunu dönderiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

okuyok biz o kadarda olcak:P

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

okuyok biz o kadarda olcak:P

Alıntıları Göster
    tryndamere ile rahat sustururum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C5E38AFF9

tryndamere ile rahat sustururum

Alıntıları Göster
    Lux'un OP saklı mı bilmem ama, hatun çok kapalı giyiniyor. Saklı olan çok şeyi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daeiya

Lux'un OP saklı mı bilmem ama, hatun çok kapalı giyiniyor. Saklı olan çok şeyi var

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.