Şimdi Ara

LUXMAN anfi sahibi olanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

başka bir eve taşındım burası diger evime nazaran biraz daha küçük ayrıca ciddi rezonans problemleri yaşamaktayım ama sese olan ilgim daha fazla artmış durumda bir kaç kolon baktım dinledim (sonus faber aida-usher 8871-dalı helicon 400-800 vs vs) en sonundaa dali euphonia ms5 aldım luxman ile oldukça güzel sürüldü hoparlörler oldukça kuvvetli olmasına rahmet gayet güzel çalmakta...
  • Konuyu yeni farkettim bende L-550AX modelini kullanıyorum. Biraz fanatiği var Luxman'ın ülkemizde.

LUXMAN anfi sahibi olanlar
  • Bir arkadaşım sayesinde Luxman M05 C05 pre power muhteşem bir takım 105 watta A clas çalıyor
     LUXMAN anfi sahibi olanlar
     LUXMAN anfi sahibi olanlarc
     LUXMAN anfi sahibi olanlarl
     LUXMAN anfi sahibi olanlaras
     LUXMAN anfi sahibi olanlars çalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam yarın bir luxman almayı planlıyorum, A-371 modelini buldum. Acaba nasıldır? Tavsiye eder misiniz?
  • Luxmanlar çok donuk çalarlar, kulakları hi-fi ye alışık olanlar genelde türkçe müzik dinleyenler Luxman sevmezler. luxman naturel çaldığı, baslar tizler abartmadığı ve hoparlör seçtiği için hi-fi camiiasınca sevilmezler ama çok beğenilirler.

• Daha once 4 yil kadar L5 kullandim. Cok memnundum. Ariza nedeniyle Lv 112 ye gectim. Ondan da memnunum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.