Şimdi Ara

LUXMAN anfi sahibi olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • japonya menşeili luxman marka amfi kullanlarınız varsa resimleriniz ve anfinizin özelliklerini elınıze nasıl geçtıgını anlatırsanız iyi olacaktır

gerçi biliyorum luxmanın pre power amfileri türkiyede bir elin parmaklarını geçmez ama ginede bakalım ne kadar varmıs

buda benim sahip oldugum luxman marka c03-m03 pre power anfi

ve buda anfinin özellikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babely -- 14 Temmuz 2011; 22:02:57 >

• cidden çok güzel! bir de vinly tonunu duymak isterdim
  • Luxman L-4 1978 yapımı bir amfim var :)
  • Merhaba, forumda yeniyim ama ilk gözüme çarpan burası oldu. Luxman'ı anlayacak dinleyicide az olduğu için Luxman sahibi de çok az var maalesef. Luxman M-03 C-03 akrabamda vardı ve klipsch'ler ile harika performans veriyordu. Elinde hala bulunuyorsa ciddi alıcı olabilirim.
  • anfinin kralı bu işte yakışır kardeşime.

• luxman cihazlarda watt değil ses ön plandadır hangi hoparlöre sürerseniz sürün çok kaliteli ses alırsınız.
  • luxman m03-c03 ses kalıtesı olarak A+B serisidir ses az acıldıgında a class olarak calar daha fazla actıgınızda b class olarak devam eder
    bu anfının daha eskı versıyonunda sadece pure A class calan versıyonda vardı (m05-c05) ama pure A class calabılmek ıcın anfı bunun 2 katı buyuklugunde ve agırlıgında guc olarak ıse yıne yarısı kadar yanı 2x100 watt 8 ohm de verıyor ama ciddi sekilde basarılı bir ses kalıtesı var dinlemenızı tavsıye ederım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu M-05 kanal başına ayrı elektrik girişli olan model mi?
  • evet aynen oyle kanal bası cıft besleme var yanı 2 tane fıs baglıyorsunuz pure a class ve 2x100 watt lık muthıs bır anfi
  • Merhaba Luxman'nın sinema amfisi ni satıyorum bu markayı tecrübe etmiş olanlarınız zaten ne kadar nadir bulunduğunu bilir cihaz sıfırdan farkısızdır Luxman 3 adet sinema amfisi çıkarmıştır buda onlardan biridir LR-7500 çıkış fiyatı avrupada 1000 euro dur ilgilenenler mesaj yada cepten ulaşabilir 532 482 61 51
     LUXMAN anfi sahibi olanlar LUXMAN anfi sahibi olanlar

• Luxman m03-c03 bende de vardi. Yaklasik 10 sene kullandim. Vazgecilmezim iken lambali gecis nedeni ile dayima sattim
    Bugun uretilse bu pazarda fiyati yine oldukca yuksek olurdu dusuncesindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luxman nin Accuphase markası ile bir bağı var mı merak ederim hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Togay

Luxman m03-c03 bende de vardi. Yaklasik 10 sene kullandim. Vazgecilmezim iken lambali gecis nedeni ile dayima sattim

lambalı ne marka model aldınız ayrıca aralarında cok aşırı bır ses kalıtesınde fark varmı acaba
    fiyat olarak zaten çıktıgı dönemlerde 10.000 mark cıvarlarında satılan bır anfıydı su andada cıksa çokçok yüksek olurdu hatta gecenlerde yanlıs hatırlamıyorsam bır amfi cıkarttı luxman sadece power amfisi bile 30.000 dolar gıbıydı yanlış hatırlamıyorsam tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Luxman nin Accuphase markası ile bir bağı var mı merak ederim hep

Bir kenwood dizayn yoneticisinin daha hi end cihazlar uretmek icin kenwood ortakligi ile kurdugu kensonic firmasinin kenwood ayrildiktan sonra accuphase ismini almasiyla olusmustur. O zaman ki en buyuk iki rakibinden (luxman ve marantz) hatiri sayilir muhendisleri transfer etmistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: babely

quote:

Orijinalden alıntı: S.Togay

Luxman m03-c03 bende de vardi. Yaklasik 10 sene kullandim. Vazgecilmezim iken lambali gecis nedeni ile dayima sattim

lambalı ne marka model aldınız ayrıca aralarında cok aşırı bır ses kalıtesınde fark varmı acaba
    fiyat olarak zaten çıktıgı dönemlerde 10.000 mark cıvarlarında satılan bır anfıydı su andada cıksa çokçok yüksek olurdu hatta gecenlerde yanlıs hatırlamıyorsam bır amfi cıkarttı luxman sadece power amfisi bile 30.000 dolar gıbıydı yanlış hatırlamıyorsam tabii

Dogru bildiniz luxman halen japonya da oldukca iyi satış grafiklerine sahiptir...L serisi entegreleri ses getirmeye devam ediyor.

• kökeninde Kenwood var yani. Bunu sevdim bak.
    tasarım olarak Luxman ile çok benzeyen yapıları var accuphaslerin de sanki kardeş ürünler gibi duruyorlar.
  • en.m.wikipedia.org
    Luxman - Wikipedia
    http://en.m.wikipedia.org/wiki/Luxman

Kenwood nerede?

• Ben accuphase in hikayesini anlatmaya çalışmıştım...zaten luxman dan muhendis transfer etmişler derken anlaşılmamış mı yau....

• Dün akşam Türkiye'ye yeni giriş yapan LUXMAN entegre amfilerden L-505uX modelini kutusundan çıkarıp test etme imkanım oldu. Class AB tasarımda 2x100 watt 8 ohm impedansta bir makina.....

Öncelikle DUAL MONO sağlam yapısı ve tüm HI-FI severleri mest edecek buz mavisi VU metreleriyle görüntü süper.
    Ses ise Dali Epicon 6 hoparlörler AudioQuest Gibraltar kablolar ve QAT MS5 server ile oldukça tatmin ediciydi. Naturel yormayacak kadar detaylı ve hızlı tepkiler veren bir amfi ancak güç konusunda yazılandan çok daha fazla potansiyeli varmış gibi hissettiriyor...Epicon 6'nın sürücü dolu kabiniyle çok yüksek ses seviyelerinde zorlanmadan mücadele edebildi.
    Bu seviyede bir amfi arayışınız var ise değerlendirmeye alın derim...

Mekan ---- Creamaudio---Selamiçeşme---Kadıköy

• babely, Luxman dan lambaliya kendi DIY calismamiz neticesinde gecmistim. Devirdaim bu mana da devam ediyor.

ebay da yeni modeli gozume kestirmistim gecen sene fakat malum sebeplerden siparis veremedim.
    Test edip begendiginize gore gonul rahatligi ile ilk yurtdisi yapacak ogrencimle durumu degerlendiririm.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.