Şimdi Ara

LUXMAN L500 Pure Class A amfi hakkında yardım! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boş yere tartışılıyor. İlanı verenlerin cehaleti (veya kafalarından uydurmaları) sonucu burada konu uzadıkça uzamış. Nerede yazıyor bu amfinin Class A olduğu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzdağı

Boş yere tartışılıyor. İlanı verenlerin cehaleti (veya kafalarından uydurmaları) sonucu burada konu uzadıkça uzamış. Nerede yazıyor bu amfinin Class A olduğu?

Eyyyyyyy katalog düşmanları...!!!

Gözünüzde at gözlüğü mü var sizin? Cehalet kadar kafanıza taş düşsün...

Katalog denilen şey her firmanın (özellikle de Luxman, Accuphase, Mcintosh, Rega, NAIM, Creek, Cyrus ve daha adını sayamadığım bir sürü büyük markada dahil) müşterilere sunduğu ürünlerinin belli bir çerçeve içerisinde olduğunu belirten, müşterilerin elindeki en büyük SENET değerindedir.

Sayın demiycem, Sevgili Buzdağı...
    Diğer markalardan bahsetmiyorum sadece Luxman için konuşuyorum.. Luxman'ın en eski amfileri de dahil 2016 model olan güncel CLASS A amfilerinin ne önünde ne de arkasında Class A olduğu yazmaz..!! Bakınız Luxman L590AX.....Pure Class A....Bakınız 1986 model Luxman L560....
    Bu amfi de Class A değilse o zaman Luxman dünyanın en haysiyetsiz, en kötü malıdır..!

Buzdağı, Sağına soluna bakmadan buraya gelip bişey yazma..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSilenceizm -- 1 Ağustos 2016; 15:14:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSilenceizm

quote:

Boş yere tartışılıyor. İlanı verenlerin cehaleti (veya kafalarından uydurmaları) sonucu burada konu uzadıkça uzamış. Nerede yazıyor bu amfinin Class A olduğu?

Katalog denilen şey her firmanın (özellikle de Luxman, Accuphase, Mcintosh, Rega, NAIM, Creek, Cyrus ve daha adını sayamadığım bir sürü büyük markada dahil) müşterilere sunduğu ürünlerinin belli bir çerçeve içerisinde olduğunu belirten, müşterilerin elindeki en büyük SENET değerindedir.

Diğer markalardan bahsetmiyorum sadece Luxman için konuşuyorum.. Luxman'ın 2016 model olan güncel CLASS A amfilerinin ne önünde ne de arkasında Class .a olduğu yazmaz..!! Bakınız Luxman L590AX.....Pure Class A....
    Bu amfi de Class A değilse o zaman Luxman dünyanın en haysiyetsiz, en kötü malıdır..!

Arkadaşım, sen neden bu kadar stress yaptın ki?
    Boşver takılma, bizim bildiklerimiz eleştirilerimiz bizde kalsın,
    Sen zaten okuduğum kadarıyla ikna olmuşsun, kataloglar senin için yeterli bilgiyi sağlamışlar,
    Paranda var, ver 10 bini al anfini, ohhh miss..
    Ne takılıyorsun sen burada ki eleştirilere?
    Amma uzadı bu tartışma, lastik gibi?
    Hadi şimdiden hayırlı olsun sana, güle güle dinlersin inşallah

• Orijinalden alıntı: CESAJANS

Arkadaşım, sen neden bu kadar stress yaptın ki?
    Boşver takılma, bizim bildiklerimiz eleştirilerimiz bizde kalsın,
    Sen zaten okuduğum kadarıyla ikna olmuşsun, kataloglar senin için yeterli bilgiyi sağlamışlar,
    Paranda var, ver 10 bini al anfini, ohhh miss..
    Ne takılıyorsun sen burada ki eleştirilere?
    Amma uzadı bu tartışma, lastik gibi?
    Hadi şimdiden hayırlı olsun sana, güle güle dinlersin inşallah

Sn.CESAJANS,
    Bu markanın türkiye sorumlusu falan da değilim ama konunun başından beri önyargılı bir şekilde yaklaşılması (tahmini de değil kesin ve net konuşulması) abes geldi bana...Eğer dinleme fırsatım olsa hakikaten gider dinlerim kafamdaki de bütün pürüz kalkar gider o zaman derim ki "Arkadaşlar hakikaten haklıymışsınız.." der çekilirim kenara.. Ama izmir gibi kıt bir yerde böyle şeyler olamıyor maalesef..

Ben herkesin bilgisine tecrübesine sonuna kadar saygım var ama böyle konuşma çerçevesinin dışına çıkan insanlar olunca ister istemez kendimi frenleyemiyorum.. Karakter olarak biraz detaycı bir insanımdır ondanda ileri geliyo galiba..

ilk başlarda bende bu ürünün 8 ohmda 50 watt verdiğini biliyordum ama ne zaman ki Sn.kdündar kendi japon sitesinde 8 ohmda değil 6 ohmda 50 watt yazdığını söyledi ve teyit etti o saatten sonra işin rengi değişti. Ama hiçbir arkadaşım konunun süregelen yazılarını okumadan direkt diğer arkadaşların yazılarından gaz alıp bana yazmaları ve yüklenmeleri bende de böyle bir tavır sergiletti açıkçası.. Kimsenin kalbini kırmak istemem ama durum, istenmeyen durumları getirdi..

Sn.CESAJANS, para kolay elde edilemiyor ne yazık ki.. eskiden ekmek aslanın ağzındaydı, midesine gitti, şimdiyse ortada aslan da yok ekmek de yok..!
    Yüz liralık birşey alırken bile bence bu herkes için geçerli araştırıp didiklesinler..
    Teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSilenceizm -- 1 Ağustos 2016; 15:40:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSilenceizm

quote:

Diğer markalardan bahsetmiyorum sadece Luxman için konuşuyorum.. Luxman'ın en eski amfileri de dahil 2016 model olan güncel CLASS A amfilerinin ne önünde ne de arkasında Class A olduğu yazmaz..!! Bakınız Luxman L590AX.....Pure Class A....Bakınız 1986 model Luxman L560....

Aman sayın deme. Senin gibi birinin hitabı kaale alınmaz zaten.

Kafasına taş düşmesi gereken, konuyu açıp, gelen cevapları hazmedemeyenler olabilir mi acaba? Git ötede oyna kardeşim o zaman.

Madem hiçbir yerinde Class A yazmıyor, satan süper zeka(!) bu özelliklerle A sınıfı olduğuna nasıl kanaat getirmiş?

Evet 23 senedir sağıma soluma bakmadığım için neyin ne olduğunu ayırt edebiliyorum zaten.

Selametle.

• DarkSilenceizm D kullanıcısına yanıt
    Şimdi ben anlamadım bu tartışma 2. sayfaya ulaşmış, gün sonunda bu anfiyi alacakmısın yoksa vazmı geçtin?
    Eğer vaz geçtiysen zaten artık bu saçma tartışmalar sona ermeli, yok alıcaksan dediğim gibi gidip al, kurtul zevkini sür, sonuçta 10k ederinde bir ürün , elbetteki gidip yerinde dinlesen içine sinip sinmediğinide görürsün.
    ,Paranın kolay kazqanılmadığını pek tabi ki burada yorum yazan ben dahil herkez bilmekte bu konuda açıklama yapmana gerek yoktu.

İyi şanslar..
  • hayırdır inşallah.
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Hocam sallama. Bende p-102 var full class a dır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Accuphase ne yazıyorsa dogrudur, milim abartmaz bu konuda tutucudur. Ve arkadaş katalogu gözüne sokmasına ragmen cami duvarına isemeye devam ediyorsun. Herbiseyi bilen forum bebeleri hala burada bilirkişi takılıyor. Bahsedilen viko priz degil hocam, accuphase.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.