level 0 ların en iyisi var silah olarak renard x2 var damage=14 diyo çok iyi öldürüyorm bu silahla genelde 1. yim sizce deiştiriyimmi eksik neyim var ?
Bence 10 lvl san elindeki iyi.Ama tavsiyem 20 lvl a hatta 15 lvl a yaklaşır yaklaşmaz pompalıya geçmen.Yoksa spray die her oyundan atılırsın Spray=Taramalı kullanan.
quote:
Orjinalden alıntı: onur-forum
Bence 10 lvl san elindeki iyi.Ama tavsiyem 20 lvl a hatta 15 lvl a yaklaşır yaklaşmaz pompalıya geçmen.Yoksa spray die her oyundan atılırsın Spray=Taramalı kullanan.
Taramalı silah kullanmak yasak mı da atılıyorum daha açık anlatırmısın..? Pompalı olarak hangisini kullanıyım ve alışabilirmiyim?
Ardakşım Taramalıda atmazlar mrk etme... Sen alışma ama taramalı yasak değil ama kimse sevmez kullananı...Pompal olarak lvl hangisine uygunsa onu kullan.Breaker7 ile Avenger arasında takıldıysan avanger kullanmak her yiğidin harcı değildir.Yani tam anlamıyla kullanmak.2 kurşunu olduğu için 1 jarjörde çok kullanmamak gerek.
quote:
Orjinalden alıntı: çeLLo!
level 0 ların en iyisi var silah olarak renard x2 var damage=14 diyo çok iyi öldürüyorm bu silahla genelde 1. yim sizce deiştiriyimmi eksik neyim var ?
herkes birincidir zaten 2 .yim diyeni gormedim
Ben genelde 2. olurum.
quote:
Orjinalden alıntı: JrChesta
Ben genelde 2. olurum.
doğru olabilir herkes tekte araya girdiğimde ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama silahlar bana tutuluyor
Sen tam ortaya giriyondur ondan sana geliyordur yoksa bütün adamların ne kastı var sana
Zaten Herkesin Amacı Exp Dalmaları %99 Normal xD Anormal Bişi Göremiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: baddread
quote:
Orjinalden alıntı: çeLLo!
herkes birincidir zaten 2 .yim diyeni gormedim
Görmediysen Söylim.Genelde Serverler HAck olduğundan Ben Pek 1. OlamıyoRum.2.lik ise hakkımdır. Şimdi Görmü$ oldun!
quote:
20 Aralık 2007; 16:49:54
bu son msj tarihi. niçin aşşadaki konuları arayıp bulup msj atıyorsun anlamış değilim
quote:
quote:
20 Aralık 2007; 16:49:54
bu son msj tarihi. niçin aşşadaki konuları arayıp bulup msj atıyorsun anlamış değilim
Hack ararken bulmuştur arkadaş...
hack arıyorsa buna msj yazmışsa gerçekden çok acayip bi durum
quote:
hack arıyorsa buna msj yazmışsa gerçekden çok acayip bi durum
adam zaten ilginc yani ilginc + ilginc = normal
anlamadım valla nasıl normal oluo ilginç.neyse salla
quote:
anlamadım valla nasıl normal oluo ilginç.neyse salla
bende bilmiyorm oluyo işte :D
komedi taramalı kullananı atıolar puhahaha yha bari chesta nın dediği gibi sevmezler de nie atsınlar sonuça hile deil oyunda olan bişi :D
Taramalıyla cok adam wuracagına sanmıyorum
yha fark etmio benim için ama ben raptor kullanırım her zaman