arkadaşlar bu görevi yapamadım bi yardımcı olurmusunuz salmai ye gittim bana asa's flute verdi ama görevi vermedi sonra legeuka geldim ama bu görevle ilgili bişey yoktu yapamadım bi türlü nasıl oluyor bi yardım edin lütfen
bu görevde sanırım hotana giderken haritadaki asagıdaki ferryden flüt alıyorsun sonra jangana gidip bi yer var herbalistin arkadasında giriyorsun ordaki adamdan görevi alıyorsun 3 erli görevler..earth taoist kes falan filan diye o flütle o görevler bitene kadar geziyorsun...ben sonuna yaklastım görevin yaparsın merak etme....
35'in görevi cok sıkıcı ne kestiklerinden exp aliyorsun nede ugrasina degiyor. ßin tane flower keserim daha iyi
35te sana 38 small red scorpion kestiriyo bu görev sınırsız alınabilir(likör görevi) görevsiz levellerde can sıkıntısından yapılabilir .Yalnız bişey var ilk görevi teslim ettikten sonra jangandaki herbaliste tekrar ondan görev alıyorsunuz vermiyor bugün işim var yarın gel diyor garip
1 level beklersen ok bnm level 34 bı level sora yaparrım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme