ARKADAŞLAR GLEACER DA LVL 54 GÖREVİ VARMI OYUNDAYKEN QUEST KISMINDA YAZIYOR AMA BİLDİĞİM FLAME İÇİN BİR İTHEM VAR ONU VERİYOR BOŞUNA YAPMAYALIM GLEACER DA 54 DE İTHEM İSTMİYOR YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
glacierde ice barrier war lightning we flame de thorn war 54 skill için sana spell of thorn werir skill 0latırsan en iyi skillin olur novadon sora sebebi rakibe wurdugun zaman senin hpni recover edio
Kucuk bir soru sorum yeri gelmişkin bu skill yaratıkların da hp'sini bize verir mi yoksa sadece savaşlarda ve CZ'de mi is gorur?
quote:Orjinalden alıntı: EleRoSse yaratıkta işe yaramio Ben frost'tum lvl 54 olunca donim dicektim yaratıklarda işe yaramıyorsa cokta lazım deil.Zaten bir servet istiyor.
neler ısıo o kağıdı myko da bedavaya bulmustum ben lvl 64 lvl 32 de bulmustum lvl 54 de kullandım oldu cok guzel bı skıll
quote:Orjinalden alıntı: nisako Kucuk bir soru sorum yeri gelmişkin bu skill yaratıkların da hp'sini bize verir mi yoksa sadece savaşlarda ve CZ'de mi is gorur? nasıl yanı lvl 54 (fire thorn) yaratıklara vurmuyormu almayayımmı yanı kagıdını
bu arda sizin clanda daha tık yok bizimkilerin kollukları değişti bilem yakında japkonu tek ve ilk üst TÜRK pelerinrin clanı biz olcaz lv 62 ozi
quote:Orjinalden alıntı: ahmetkb quote:Orjinalden alıntı: nisako Kucuk bir soru sorum yeri gelmişkin bu skill yaratıkların da hp'sini bize verir mi yoksa sadece savaşlarda ve CZ'de mi is gorur? nasıl yanı lvl 54 (fire thorn) yaratıklara vurmuyormu almayayımmı yanı kagıdını yaratıklara vurmaz o bu ya ya