Şimdi Ara

LvL 72 Archer skill . Archer olmak isticeksiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
6.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 72 de kimse arc ha dönmez ama bu skill i gördükten sonra
  • asas gibi ya archer olmak istedim ama 72ye kasamam şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _İntenSly_

quote:

Orjinalden alıntı: Love_Me

ne kdar damage verio? guzel skill archerlara cok kıyak gectiler ya assasta bise kalmadı

ewt Kaç dmg weriyo wideo da fazla belli olmuyo .... ??

%200
  • 70 + adamların cogu archer oldu bunun nedeni archer def kimse kullanmaz ama herkeste dd var 2. olarak archer skilleri gercekten cok ii suan bi deneyin isterseniz
  • %200 ise azmış. lvl 70 skili %300 vuruo .
    Seri olması avantaj işte.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: matraxion

her jobun 72 skili için ayrı ayrı topicler açıyosunuz assassin in 72 skilini veya priestin 72 skilini gördünmü hiç archer in bu 2 siylede kapışsa şansı yok

archer alır ben sana soylim dibine girdimi kacıs yok 5li calısıo mananıda silen skili var ice lr vs. ee bide 70 skili daha ne olsun

lvl 72 diorum sana priest kendine 2000 buff verir trolu 2 vuruşta yatıran skiliyle gider archeri kolaylıkla alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 3 Eylül 2006; 14:03:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SchwarzWeiss

%200 ise azmış. lvl 70 skili %300 vuruo .
    Seri olması avantaj işte.

hayır fd ile archerlar güçlendi
    sh %300, dark pruser %350 vuruyo
  • quote:

quote:

her jobun 72 skili için ayrı ayrı topicler açıyosunuz assassin in 72 skilini veya priestin 72 skilini gördünmü hiç archer in bu 2 siylede kapışsa şansı yok

archer alır ben sana soylim dibine girdimi kacıs yok 5li calısıo mananıda silen skili var ice lr vs. ee bide 70 skili daha ne olsun

Kardeş sen priesti yenebılecegınımı sanıosun ? yaw hellish ( sanırım adı yanlıssa ozur dılerım ) 72 skılı ıle okcu aglar be aglar 2000 buff 350ac ve 1920 heal ile Maliceli bi priesti kım oluyonda yenıon

• yorum gelior
  • süper yaw
  • lvl 72 olamda isterse sadece arc shot olsun:P
  • o adamın elindeki ne yaws jpkoda çok gördüm ama uskoda yok o
  • Bence adam eline ilk önce +8 ib almış daha sonra bıçak almış aslında asas asasin skilleri vuruyo ama elinde yay olduğu için öle gözüküyo bence
  • Güzelmiş
  • güzelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: killbill3

quote:

quote:

Kardeş sen priesti yenebılecegınımı sanıosun ? yaw hellish ( sanırım adı yanlıssa ozur dılerım ) 72 skılı ıle okcu aglar be aglar 2000 buff 350ac ve 1920 heal ile Maliceli bi priesti kım oluyonda yenıon

priest archeri yakalayamazki vursunbasar light feet kaçarak ok atar yani priestin hiç sansı yok

• quote:

Orjinalden alıntı: doğukan54321

Bence adam eline ilk önce +8 ib almış daha sonra bıçak almış aslında asas asasin skilleri vuruyo ama elinde yay olduğu için öle gözüküyo bence

uzaktan atıo görmüonmu hangi asas uzaktan spike ile dalıo :P
  • archer olasım qeldi. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sert_Musluman

o adamın elindeki ne yaws jpkoda çok gördüm ama uskoda yok o

zaten japkodan alınmış video
  • Koxp war ߀nce alla alla :S
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.