Şimdi Ara

LvL 72 Archer skill . Archer olmak isticeksiniz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
6.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koxp war gibibu arada archer olmak istemekle ne alakası war 72 olabilecekmi herkes
  • Güzelmiş valla
  • muhteşem
  • Beyler soryy ama yaw sızın gozler kormu?
    adam pierce fln cakıo
    hıcmı gormedınız elınde okla asas skılı vuran
    lag var adamın elındekı bıcak bow olarak gozukuo adam da asas skıllerı vuruo bu kadar basit

• orası jpko iftira atmaın millete. yakında exp kasarken ufo görurseniz şaşırmaın
  • -ben gördüm moradonda silanlara düştü
  • bencede koxp we de o kalkana rağmen wede intçi ollmasına rağmen çok pis atak yiyor
  • Impossible

Is Nothing
  • güzel video ..
  • o nedir öyle yaw
    aşmış bu japonlar valla
  • güzel wideo
  • quote:

Orjinalden alıntı: doan92

Beyler soryy ama yaw sızın gozler kormu?
    adam pierce fln cakıo
    hıcmı gormedınız elınde okla asas skılı vuran
    lag var adamın elındekı bıcak bow olarak gozukuo adam da asas skıllerı vuruo bu kadar basit

sana katılıorum o adam bowu tuttuğu eline bıçak almış bugta kalmış adam assasian skilleri wuruo yani hakkatten oha

• quote:

Orjinalden alıntı: Love_Me

ne kdar damage verio? guzel skill archerlara cok kıyak gectiler ya assasta bise kalmadı

archerlar okadar eziktiki eskiden şimdi adama benzediler

ben archer olmayı düşünüorm valla
  • yuruyerek ok atmadan oyunu bırakmıcam(insallah) 66dan sonra archer olmak avantajlı bence 72yi beklemeye gerek yok
  • ben yemiştim o skilli
    3009 hp den geriye 1101 kalmıstı resmide var bir ara koyarım
    (mageyim=+7 complate takım.. 2 tane cleric earing..+1 priest pendant... 2 tane +9 health ring )bu itemlere ragmen o kadar damage yaptı..
  • EĞER GERÇEKTENDE OLEYSE MANYAQ BİŞİYMİŞ
  • ben zaten bu video yu izlemeden once bu skill in oldugunu biliordum aynen koxp gibi gezerken atıyor. arkadasım videon için tesekkur ederim
  • <hobaaaa 70e kasam bari :D
  • demek ki yeni pachtle beaber asas archer kapışması değişcem lwl 72 archer keser şu haliyle öle bi skill warsa çünkü karşızında ki priesti görmedinmizmi adam int ci we dol war + kaç olduğunu düşün we bide assasda okadar defans olamıacahındna şimdi archerdaha üstün waziyette we minor archerdada war
  • bence bi elinde bıçak var yoksa nasıl vuruyo bu
    quote:

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.