koxp war gibibu arada archer olmak istemekle ne alakası war 72 olabilecekmi herkes
Güzelmiş valla
muhteşem
Beyler soryy ama yaw sızın gozler kormu? adam pierce fln cakıo hıcmı gormedınız elınde okla asas skılı vuran lag var adamın elındekı bıcak bow olarak gozukuo adam da asas skıllerı vuruo bu kadar basit
bencede koxp we de o kalkana rağmen wede intçi ollmasına rağmen çok pis atak yiyor
Impossible
Is Nothing
güzel video ..
o nedir öyle yaw aşmış bu japonlar valla
güzel wideo
quote:
Orjinalden alıntı: doan92
Beyler soryy ama yaw sızın gozler kormu? adam pierce fln cakıo hıcmı gormedınız elınde okla asas skılı vuran lag var adamın elındekı bıcak bow olarak gozukuo adam da asas skıllerı vuruo bu kadar basit
sana katılıorum o adam bowu tuttuğu eline bıçak almış bugta kalmış adam assasian skilleri wuruo yani hakkatten oha
quote:
Orjinalden alıntı: Love_Me
ne kdar damage verio? guzel skill archerlara cok kıyak gectiler ya assasta bise kalmadı
archerlar okadar eziktiki eskiden şimdi adama benzediler
ben archer olmayı düşünüorm valla
yuruyerek ok atmadan oyunu bırakmıcam(insallah) 66dan sonra archer olmak avantajlı bence 72yi beklemeye gerek yok
ben yemiştim o skilli 3009 hp den geriye 1101 kalmıstı resmide var bir ara koyarım (mageyim=+7 complate takım.. 2 tane cleric earing..+1 priest pendant... 2 tane +9 health ring )bu itemlere ragmen o kadar damage yaptı..
EĞER GERÇEKTENDE OLEYSE MANYAQ BİŞİYMİŞ
ben zaten bu video yu izlemeden once bu skill in oldugunu biliordum aynen koxp gibi gezerken atıyor. arkadasım videon için tesekkur ederim
<hobaaaa 70e kasam bari :D
demek ki yeni pachtle beaber asas archer kapışması değişcem lwl 72 archer keser şu haliyle öle bi skill warsa çünkü karşızında ki priesti görmedinmizmi adam int ci we dol war + kaç olduğunu düşün we bide assasda okadar defans olamıacahındna şimdi archerdaha üstün waziyette we minor archerdada war